A Krómpillangó Grabancon ragadja a Tegnaputánt

Három friss, hangulatos, energikus együttes teszi szerethetővé ezt az estét álmodozó, alteros és pörgős, zúzós hangulatban egyszerre. 

Tegnapután

Tovább robog a Tegnapután zenei időgépe. Koncentrált zenehallgatásra és hajórengető ugrálásra felkészülni! Az új énekessel és két új gitárossal fellépő társulat utaztató, stílusok között átívelő zenéje hangjegyekbe foglalt asszociációsor, amiben jól megfér a prog metál, a folk de a pop-rock is. Aki hajat rázni és/vagy gondolkodni is szeret egy koncerten, aki kedveli a tartalmas magyar dalszövegeket és kíváncsi, hogyan újult meg az intelligens prog-rock-metál zenét játszó banda, feltétlenül élvezni fogja a Tegnapután előadását.

Szatmári-Germán Zoltán – ének
Német Zsolt – gitár
Pusztai Tamás – gitár
Gyurmánczi Attila – gitár
Petrik Béla – basszusgitár
Puskás Tibor – dob
 

Grabanc

A Grabanc a világ egyetlen  instrumentiális pszichedelikus goametál fusionfunk lakossági trancerock együttese. Hat kiváló zenésze már nyolcadik éve energetizálja közönségét. Aki eljön koncertjükre, azokon a boldogság látszik; pont az az érzés, amit életed minden percében érezni akarsz. Felszabadultan, örömmel, egymásra mosolygósan kellemes állapot, amiről azt érzed, hogy ez most így van rendjén és a világ tulajdonképpen a legjobb irányban halad. Látod, hogy a körülötted lévő embereknek sem kell ezt magyarázni, hiszen értik, érzik ők is a zsigereikben, mert a zene bekúszik a bőröd alá és eléri a lelked.

Melódia szekció: Bubu (szaxofon) és Jani (gitárock)
Ritmusszekció: Pepe (dobok, rezek) és Csabi (mélyhullámok húrral)
Savas szekció: Szabi (doromb) és Peti (midi és effektek)
 

Krómpillangó

Sodró slágerek alternatív ízekkel, szép gitárok és egy még szebb női ének.

“A Krómpillangó egyetlen szárnycsapása a színpadon érzelem-cunamit idézhet elő a nézőtéren.”
A feltörekvő zenekar eklektikus, dinamikus zenéjében az alter-

rockot, funkyt, punkot, reggaet, bluest kedvelő tagok finom, “alteros” zenévé gyúrták össze ötleteiket. Ennek megfelelően az apróságok is óriási hangsúlyt kaphatnak muzsikájukban és a tomboló érzelmek is lefojtódhatnak egyik pillanatról a másikra. A végeredmény elsöprő erejű.
 

Felállás:
Szőke Tímea - ének, vokál
Preininger Walter - szólógitár, ének, vokál
Strack Ádám - ritmusgitár
Geszler János - basszusgitár
Lajer László - dob, ének, vokál

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.