Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Információk

Járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések

Magyarország kormányának döntése értelmében szerda éjféltől általános rendezvénytilalom lép életbe. A következő 30 napban az A38 Hajó programjait biztosan elhalasztjuk, a rendeletnek megfelelően az A38 Étterem is bezár.

Folyamatosan dolgozunk az elhalasztott koncertek újraütemezésén. A korábban megváltott jegyek minden esetben és minden további teendő nélkül érvényesek maradnak az előadók későbbi fellépésére. Amennyiben egy koncert átszervezését nem tudjuk megoldani, e-mailben értesítjük a jegyváltókat visszaváltás menetéről, social felületeinken és a Facebook-eseményben tájékoztatunk titeket. Az új időpontok meghirdetéséig szeretnénk a türelmeteket kérni. Bízunk abban, hogy minél hamarabb jó híreket közölhetünk veletek.

Mint klub, koncert- és rendezvényhelyszín mindent megteszünk, hogy átvészeljük ezt a kihívásokkal teli időszakot, elhalasztott programjainknak új időpontot találjunk és a veszélyhelyzet elmúltával újból izgalmas koncertekkel várjunk titeket a fedélzeten. Mint az A38 Hajón dolgozó egyének, akiknek ez a világ az élete, mi is mélyen együttérzünk veletek, semmit sem várunk jobban, mint hogy újra találkozzunk veletek a fedélzeten!

A következő időszakban online felületeinken találkozhattok velünk, zenekari interjúkért keressétek fel a blogunkat, szemezgessetek képgalériánkban a legszebb elkapott pillanatokért és tartsatok velünk Instagramon is. A koncertek mögött hagyott űrt YouTube-csatornáinkon pótolhatjátok, válogassatok műfaj szerint több száz felvételünk közül.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jegyek

Online jegyek

Az online jegyvásárlás menetét itt találod. Online megvásárolt jegyeidet mindig megtalálod az A38 Hajó honlapján bejelentkezve, a jobb felső profilikonra, majd a Jegyeim menüpontra kattintva. A jegyeket az online vásárlás után neked küldött emailben is megtalálod. Megjegyzés: ha Facebookon keresztül léptél be a honlapunkra, akkor az ahhoz használt email-címedre kapod meg a jegyeket.

Beengedéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért fontos, hogy a jegy nálad legyen, leolvasható formában. Ez kétféleképp lehetséges:

1) az arra alkalmas telefonod képernyőjén mutasd be a vonalkódot! Kérjük, ügyelj arra, hogy a telefonod képernyője tiszta és törésmentes legyen;

2) nyomtasd ki a jegyet és azt mutasd be! Kérjük ügyelj arra, hogy a kinyomtatott jegyen szereplő vonalkód jól látható, nyomtatóhibáktól mentes legyen.

Ha önhibánkon kívül nem tudjuk leolvasni a kódot, sajnos nem tudunk beengedni.

Beengedés és helyek

Az A38 Hajó programjain a kapunyitás többnyire egy órával a meghirdetett kezdés előtt van. A programra csak érvényes, olvasható vonalkóddal ellátott jeggyel tudunk beengedni. Az A38 Hajó programjain többnyire csak állóhelyek vannak, ülőhelyek egyáltalán nem, vagy csak nagyon korlátozott számban. Az ültetett koncerteket a jegyen és a honlapon külön jelezzük. A helyfoglalás álló- és ülőhelyes programok esetében egyaránt érkezési sorrendben történik. További információk a házirendben.

A megváltott jegy csak a rajta szereplő helyszínre és rendezvényre érvényes.

A megváltott jegyeket az esetek túlnyomó többségében karszalagra váltjuk belépéskor. Ezekben az esetekben kizárólag a kézen, csuklón hordott karszalag érvényes. A sérült karszalag érvénytelen.

Korhatárok

Az A38 Hajó 22:00-tól és azután kezdődő programjaira kizárólag 18 éven felüliek léphetnek be. A 22 óra előtt kezdődő programok - ha másképp nem jelöljük -, 16 éves kortól szabadon látogathatók. 16 éves kor alatt szülői kíséret, vagy a szülő által írásban meghatározott nagykorú kísérő szükséges.

Gyermekvédelmi okokból és a visszaélések elkerülése miatt beléptetésnél csak személyi igazolványt fogadunk el az életkor igazolására.

Áfa-s számla

Áfás számlát helyszíni vásárlásnál és online fizetésnél is kérhetsz. Ez utóbbi esetén az ehhez szükséges adatokat a profilod Adatmódosítás menüpontjában adhatod meg. A jegyvásárlással egyidejűleg nyilatkozol, hogy elfogadod az általunk kiállított elektronikus számlát. Számlát kizárólag a vásárlás során tudsz kérni. Utólagos számlakiállításra nincs lehetőség.

Elmaradó koncert, visszaváltás

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetőek. Jegyeket kizárólag az adott előadás elmaradása esetén áll módunkban visszaváltani, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Ha elmarad egy program, amire jegyet váltottál, online vásárlás esetén erről értesítést küldünk, és a vételárat automatikusan visszautaljuk. Az átfutási idő 2-3 nap. Helyszíni vásárlás esetén a jegyet csak az A38 Hajó pénztárában tudod visszaváltani. A helyszíni visszaváltás határideje a program eredetileg tervezett dátumát követő 30. nap!

Megvásárolt jegyeket csak abban az esetben váltunk vissza, ha a program elmarad.

Kisebb technikai hibák, előzenekari programváltozás esetén jegyet nem tudunk visszaváltani.

Az A38 nem vállal felelősséget a hatókörén kívül eső, előreláthatatlan vagy elháríthatatlan rendkívüli körülmények (vis major) által okozott károkért, ideértve azt is, hogy a már meghirdetett program, előadás, felvétel, koncert stb. elmarad vagy nem teljes értékű. Ilyen eseményeknek minősül különösen, de nem kizárólagosan: a haláleset, természeti esemény (árvíz, tűz, villámcsapás, földrengés), társadalmi esemény (háború, terrorcselekmény, sztrájk, tüntetés, járvány, szükségállapot, blokád, karantén).

Jegyek másodkézből

Ha el akarod adni már megvásárolt jegyedet, akkor partnerünk, a Ticketswap rendszerét ajánljuk. Ha másodkézből szeretnél jegyet vásárolni az A38 Hajó telt házas programjaira, szintén a Ticketswapen érdemes körülnézni. Kifejezetten nem javasoljuk, hogy más felületen vagy magánszemélytől közvetlenül vásárolj jegyet! Ebben az esetben nagy az esélye, hogy érvénytelen vagy hamis jegyet veszel, amellyel nem tudunk beengedni!

Jegyfoglalás

Az A38 Hajóra csak egyes ingyenes programok esetében lehet előre helyet foglalni. Fizetős programok esetében jegy- és helyfoglalás nem lehetséges.

Jegyvásárlás jegyirodában

Néhány, nem az A38 Hajó által szervezett programra jegyirodákban vagy online jegyértékesítő felületeken is kaphatsz jegyet. Felhívjuk figyelmedet, hogy egyes jegyirodák különböző mértékű kezelési költséget számítanak föl, emiatt az ott vásárolt jegy ára eltérhet az A38 Hajón kapható jegyek áraitól!

Referenciák

Az A38 Hajó honlapjának jegyvásárlási rendszerét a hajó üzemeltetője, a Zászlóshajó Kft. működteti, a Barion Zrt.-vel együttműködésben. Az elmúlt években több százezer tranzakciót bonyolítottunk, több száz millió forint értékben, teljes biztonságban.

Az online vásárlással kapcsolatos további kérdéseiddel fordulj az A38 Hajó jegypénztárához, a +36-30/592-8772-es telefonszámon, az info@a38.hu email-címen, illetve nyitvatartási időben az A38 Hajón! Kereshetsz minket üzenetben az A38 Hajó Facebook-oldalán is.

Dokumentumok

Általános szerződési feltételek az A38 Hajón megvalósuló programok és rendezvények megvalósítására és lebonyolítására

Energetikai szakreferensi éves riport a 2019. év energiafelhasználásáról

Energetikai szakreferensi éves riport a 2018. év energiafelhasználásáról

Energetikai szakreferensi éves riport a 2017. év energiafelhasználásáról