Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Házirend

Házirend

Dohányzás

Az A38 Hajó zárt tereiben szigorúan tilos a dohányzás. Dohányzó vendégeink a hajó nyitott orrteraszán vagy az erre kijelölt helyen gyújthatnak rá.

Alkoholfogyasztás

18 éven aluli vendégeinket szeszes itallal nem szolgáljuk ki. Ennek érdekében fenntartjuk a jogot, hogy 18 éven aluli vendégeinket megkülönböztetett színű karszalaggal lássuk el.

Az A38 Hajó területére szeszes és üdítőitalt, illetve ételt bevinni tilos.

Biztonság

A vendégek biztonsága, illetve értékeik védelme érdekében az A38 Hajó nyilvános tereiben biztonsági kamerarendszer működik.

Az A38 Hajó területére bármely veszélyes tárgyat (különösen: üvegtárgy, ütő-, vágó- és pirotechnikai eszköz) bevinni tilos. A látogatók biztonsága érdekében a veszélyes tárgyakat, firkálásra, rongálásra alkalmas eszközöket a bejáratnál letétbe kell helyezni. A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a nézők felelőtlen magatartásából erednek. Különösen tilos a stagediving, crowdsurfing és egyéb, testi épségre veszélyes tevékenység.

Az A38 Hajó egy hajó, ami a fedélzeten és a teraszokon fokozott óvatosságot igényel. Az A38 Hajón kihelyezett mentőöveket kizárólag vészhelyzetben, életveszély esetén szabad használni.

Háziállat

Az A38 Hajó zárt tereibe háziállatot, kutyát, macskát, vadászgörényt és hasonlókat bevinni tilos.

Kép- és hangfelvétel

A professzionális kamerák vagy más hang- és képfelvételi berendezések működtetése, illetve üzleti célú felvételek készítése engedélyhez kötött. Amennyiben a fellépő kifejezetten nem tiltja meg, szigorúan magáncélra nem professzionális hang- és képfelvételek készíthetők.

Amennyiben a programról audiovizuális felvétel készül, amelyen esetleg Te is feltűnhetsz, úgy azzal kapcsolatban nem léphetsz fel semmilyen követeléssel a rendezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben.

Értékmegőrzés és elveszett tárgyak

A ruhatárban 20 000 forintos értékhatárig helyezhetők el tárgyak, ruhák. Ruhát kizárólag érvényes biléta ellenében adunk ki, a biléta elvesztése esetén maximálisan meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a ruhatárban hagyott tárgyak nem máshoz tartoznak, ami jelentős kényelmetlenséggel járhat. 

Az A38 Hajón talált tárgyakat a hajó információs pultjánál adhatod le. Az elvesztett tárgyak iránt ugyanitt érdeklődhetsz, illetve a +36-30/592-8772-es telefonszámon, az info@a38.hu email-címen vagy üzenetben az A38 Hajó Facebook-oldalán.

Kereskedelmi tevékenység

Az A38 Hajó területén engedély nélküli kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni tilos.

Reklamáció

Reklamáció esetén a Vásárlók könyve elérhető az A38 Hajó információs pultjában, a koncertteremben és az étteremben. További információval a +36-30/592-8772-es telefonszámon vagy az info@a38.hu email-címen, illetve az A38 Hajó Facebook-oldalán állunk rendelkezésedre.