According to the current decree of the government our visitors are allowed to enter A38 Ship only with a valid COVID immunity certificate and a valid personal ID card or passport. Due to the current state of the pandemic, wearing masks inside all places on A38 Ship is highly recommended for everyone.

House rule

Házirend

Dohányzás

Az A38 Hajó zárt tereiben szigorúan tilos a dohányzás. Dohányzó vendégeink a hajó nyitott orrteraszán vagy az erre kijelölt helyen gyújthatnak rá.

Alkoholfogyasztás

18 éven aluli vendégeinket szeszes itallal nem szolgáljuk ki. Ennek érdekében fenntartjuk a jogot, hogy 18 éven aluli vendégeinket megkülönböztetett színű karszalaggal lássuk el.

Az A38 Hajó területére szeszes és üdítőitalt, illetve ételt bevinni tilos.

Biztonság

A vendégek biztonsága, illetve értékeik védelme érdekében az A38 Hajó nyilvános tereiben biztonsági kamerarendszer működik.

Az A38 Hajó területére bármely veszélyes tárgyat (különösen: üvegtárgy, ütő-, vágó- és pirotechnikai eszköz) bevinni tilos. A látogatók biztonsága érdekében a veszélyes tárgyakat, firkálásra, rongálásra alkalmas eszközöket a bejáratnál letétbe kell helyezni. A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a nézők felelőtlen magatartásából erednek. Különösen tilos a stagediving, crowdsurfing és egyéb, testi épségre veszélyes tevékenység.

Az A38 Hajó egy hajó, ami a fedélzeten és a teraszokon fokozott óvatosságot igényel. Az A38 Hajón kihelyezett mentőöveket kizárólag vészhelyzetben, életveszély esetén szabad használni.

Háziállat

Az A38 Hajó zárt tereibe háziállatot, kutyát, macskát, vadászgörényt és hasonlókat bevinni tilos.

Kép- és hangfelvétel

A professzionális kamerák vagy más hang- és képfelvételi berendezések működtetése, illetve üzleti célú felvételek készítése engedélyhez kötött. Amennyiben a fellépő kifejezetten nem tiltja meg, szigorúan magáncélra nem professzionális hang- és képfelvételek készíthetők.

Amennyiben a programról audiovizuális felvétel készül, amelyen esetleg Te is feltűnhetsz, úgy azzal kapcsolatban nem léphetsz fel semmilyen követeléssel a rendezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben.

Értékmegőrzés és elveszett tárgyak

A ruhatárban 20 000 forintos értékhatárig helyezhetők el tárgyak, ruhák. Ruhát kizárólag érvényes biléta ellenében adunk ki, a biléta elvesztése esetén maximálisan meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a ruhatárban hagyott tárgyak nem máshoz tartoznak, ami jelentős kényelmetlenséggel járhat. 

Az A38 Hajón talált tárgyakat a hajó információs pultjánál adhatod le. Az elvesztett tárgyak iránt ugyanitt érdeklődhetsz, illetve a +36-30/592-8772-es telefonszámon, az info@a38.hu email-címen vagy üzenetben az A38 Hajó Facebook-oldalán.

Kereskedelmi tevékenység

Az A38 Hajó területén engedély nélküli kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni tilos.

Reklamáció

Reklamáció esetén a Vásárlók könyve elérhető az A38 Hajó információs pultjában, a koncertteremben és az étteremben. További információval a +36-30/592-8772-es telefonszámon vagy az info@a38.hu email-címen, illetve az A38 Hajó Facebook-oldalán állunk rendelkezésedre.