Rendezvényszervezés és terembérlés

Rendezvényszervezés és terembérlés

Elérhetőségek:

Kéri Jázmin
06 30 612 22 51
keri.jazmin@a38.hu

Kulcsár Judit
06 30 348 0880
kulcsar.judit@a38.hu

Helyiségeink kapacitásának, infrastruktúrájának, valamint szolgáltatási körünk összetettségének köszönhetően a legkisebb létszámú magánrendezvénytől egészen a többszáz fős üzleti vagy akár tudományos konferenciáig valamennyi rendezvénytípus sajátos elvárásainak meg tudunk felelni.

Munkatársaink nagy kreativitással és többéves tapasztalattal segítenek az eligazodásban az általunk nyújtott kínálat és a helyszíneink végtelen kombinációjában.

A rendezvények minden cateringigényét kielégítik folyton megújuló éttermünk és bárjaink, melyek 2012-ben a Világ Legjobb Bárja címet nyerték el a Lonely Planet szavazásán. A séfünk által összeállított tematikus ételsorokat minden alkalommal megrendelőink igénye és elképzelése szerint alakítjuk, jól felszerelt konyháink lehetővé teszik, még a leglátogatottabb időszakban is, akár több párhuzamosan zajló rendezvény mellett is a pontos, precíz és szívélyes kiszolgálást.

A Hajón található egyedülálló fény-, videó- és hangtechnikai felszereltség általános felhasználási módján túl örömmel kínálunk művészi megoldásokat minden egyes esemény különlegessé tételének érdekében, egyes helyiségeinket vagy akár a Hajó teljes felületét kihasználva ehhez.

Kiegészítő szolgáltatásaink sora végtelen, bizalmas kapcsolatot ápolunk a kortárs kultúra képviselőivel, így valamennyi műfajban széles kínálattal állunk megrendelőink rendelkezésére.

A BKK hajóvonalainak köszönhetően az A38 maga is integrált a tömegközlekedésbe, de más eszközökkel is könnyen, adott forgalmi viszonyoktól függetlenül, gyorsan megközelíthető.

Az A38 Hajón az alábbi események teljes körű szervezését és megvalósítását vállaljuk, akár több párhuzamos helyszínen is:

  • konferenciák, szakmai előadások, továbbképzések
  • állófogadások, gálavacsorák
  • sajtótájékoztatók, bemutatók
  • partnertalálkozók
  • reklám-, játékfilmek, tévéműsorok felvétele
  • esküvők, születésnapok, legénybúcsúk, zártkörű magánrendezvények
  • koncertek, divatbemutatók, művészeti előadóestek

A Hajó terei

Az A38 Hajó tereit bemutató füzet letöltéséhez kattintson ide!

Kiállítótér

Befogadóképesség: 100 fő ültetve vagy széksorosan.

A teret uraló hófehér falak és berendezés, a Dunára néző hatalmas panorámaablakok, látványos környezetet adnak 100 fős rendezvényeknek.

A terem kiválóan alkalmas sajtótájékoztatók és különböző kulturális rendezvények, mint szimpóziumok, film- és könyvklubok, irodalmi estek, fórumok és kiállításmegnyitók számára.

Panorámaétterem és -terasz

Befogadóképesség: 100 fő ültetve, széksorosan 100 fő, állófogadás esetén 150 fő.
Nyáron terasszal 150 fő ültetve.

Az A38 Hajó éttermét igényes és gazdag anyaghasználat, elegáns teakfa berendezés és a két hosszanti oldal hatalmas hangszigetelt panoráma-üvegfalai jellemzik, egyedülálló kilátással a Milleniumi Városközpontra és a Nemzeti Színházra. Tágas, világos, nyugodt atmoszférájú, elegáns helyiség, a barna különböző árnyalataival. A panorámaablakok elsötétíthetők. Különlegessége a Duna fölött elhelyezkedő látványos, modern berendezésű panorámaterasz.

Hangulatos üzleti ebédekre, díszvacsorákra éppúgy ajánljuk, mint elegáns gálarendezvényekre, konferenciákra, termékbemutatókra, állófogadásokra, partikra, esküvőkre és egyéb ünnepi rendezvényekre, nagyobb szabású sajtótájékoztatókra.

Koncertterem

Befogadóképesség: 240 fő széksorosan ültetve, 600 fő állva.

Világszínvonalú beépített hang- és fénytechnikával, egyedülálló akusztikai megoldásokkal és 100%-os hangszigeteléssel rendelkezik A helyiség egylégterű, funkcionálisan kialakított,különböző berendezéseivel és technikai megoldásaival könnyen egyedivé tehető.

Kiválóan alkalmas konferenciák, díjátadók, divatbemutatók, nagyszabású sajtótájékoztatók, fogadások és koncertek megrendezésére is. Előnye, hogy plenáris előadóteremként különállóan kezelhető, a hozzá kapcsolódó bárok pedig egyedi hangulatú, különleges szekcióteremként funkcionálhatnak.

Orrterasz koktélbárral

Befogadóképesség: 60 fő ültetve, állófogadás esetén 150 fő.

A hajóorrban elhelyezkedő, részben fedett Orrteraszról különleges perspektívából látszik Budapest, gyönyörű kilátás nyílik a Lánchídig.

Zártkörű rendezvények alkalmával elkülöníthető. Elsősorban születésnapi partikra, baráti összejövetelekre ajánljuk, tavasztól őszig, mindazoknak, akik hajóipari relikviákkal feldobott hamisítatlan fedélzeti hangulatot keresnek.

Tetőterasz

Befogadóképesség: 120 fő ültetve, állófogadás esetén 250 fő.

Az A38 Hajó legmagasabban fekvő vendégtere az étterem fölött, nagyszerű panorámával a városra és a Dunára. Teljes egészében fedett, esőbiztos tér, felnyitható oldalfalakkal, bárpulttal, elkülöníthető VIP-teraszrésszel.

Tavasztól őszig használható impozáns bemutatókra, nagyobb összejövetelekre, gálarendezvényekre, valamint svédasztalos fogadásokra.

Motorbár

Befogadóképesség: 50 fő ültetve, állófogadás esetén 80 fő.

A hajó egykori gépházából átalakított, különleges, extravagáns terem, amely őrzi a hajó eredeti atmoszféráját. Lenyűgöző hatását az ipari formák, az eredeti műszerfal, a dízelmotor és az egyedi kialakítású berendezés, illetve a speciális „hangulatvilágítás” együttese adja. Közlekedőfolyosón keresztül összenyitható a Koncertteremmel, de igény szerint teljesen el is különíthető attól.

Kis létszámú workshopok, sajtótájékoztatók, bemutatók, előadások, és zártkörű összejövetelek, születésnapok megrendezésére alkalmas.

Orrbár

Befogadóképesség: 30 fő ültetve, állófogadás esetén 50 fő.

A hajó orrában elhelyezkedő kisméretű, de látványosan kialakított bárt minimalista belsőépítészet jellemzi. Őrzi a hajó eredeti építészeti jellegzetességeit, az A38 Hajó egykori koncertplakátjaiból kialakított dekoráció fiatalos, laza hangulatot áraszt.

Kötetlenebb hangvételű céges rendezvények és kisebb baráti összejövetelek számára alkalmas helyiség. Nagyobb rendezvények alkalmával kitűnően egészíti ki a Koncerttermet.