Lick The Click! Summer opening

Lick The Click! Summer opening

 Lick The Click! Summer opening
április
27
szombat 16:00
Orrterasz

Lick The Click! Summer opening

  • Elektronikus

Kedves Lick the Click és Sunburst barátok!

Valószínűleg nektek is feltűnt, hogy idén lassabban érkezünk a szezonnal kapcsolatos első bejelentkezéssel. Nincs ok az aggodalomra, jól vagyunk és nagyon várjuk az idei startot is. Az elmúlt hetekben azonban időigényes döntések születtek a jövőnket illetően, amelyek markáns változásokat is eredményeztek. A legfontosabb hír, hogy a következő hónapokban az eddig megszokotthoz képest lényegesen ritkábban találkozhatunk majd a Hajón. A nyár folyamán nagyjából havonta egyszer gyűlünk majd össze a két teraszon és várunk benneteket közreműködő vendégeinkkel közösen. Hogy miért döntöttünk így?

Tegyük vissza a tűt egy pillanatra a lemez elejére: 2011-ben egy júniusi szombat délutánon felraktuk az első korongot a napsütésben és a nappali bulizás kultúrája kicsírázott az A38 teraszán. Sok víz lefolyt a Dunán azóta, tizenhárom szezon rengeteg változójához igazodva, töretlen lelkesedéssel jártunk ki hétről hétre a teraszra. Sőt, évről évre egyre korábban tört elő belőlünk a terasz iránti honvágy. A helyzet az, hogy ez ma sincs másképp, de úgy éreztük, hogy az időközben teljesen kivirágzott daytime party színtéren más energiák, hangulatok mentén szeretnénk a továbbiakban jelen lenni.

Így az A38 Orrteraszán a továbbiakban az eredeti Lick the Click! vibráció kapja a főszerepet és nevében is kizárólag az LtC! jelzi majd a hajós eseményeket részünkről. Közelebbről ez egy az eddigiekhez hasonlóan színes, de mélyebb, bátrabb, időnként akár radikális húzásokat is megengedő szelekció ígérete, amit április 27-én, szombaton délután szeretnénk először beváltani. Komoly garanciát jelent, hogy ezúttal újra trióban, Chrom pajtásunk oldalán állunk a pultba, illetve további társaink lesznek a tetőterasz aktuális gazdái, a Szoba Stúdió párosa, Li és Baco, valamint örök kedvencünk, Zvezda Beta.

Aki tavaly beleszeretett Vike és Maron szettjeibe, idén sem kell nélkülöznie őket: ha nem is ezen a fedélzeten, de velünk maradnak a lányok, a Sunburst koncepció ugyanis új környezetben folytatja, de erről kicsit később.

Galéria

A helyszín