anORGANik:ORG - 10 years - 10 stars - 10 styles: anORGANik:ORG + vendégek, DJ Bootsie, Modul aka Mango + iamyank, visual: Juice / Urbanizer

Idén nyártól "anORGANik:ORG" név alatt utaztat a basszusközpontú hibrid-zenei projekt; Deutsch Gábor és Szőcs Gergő újraegyesült duója, Barabás Lőrinccel kiegészülve. Az első közös liveact után 10 évvel sincs megállás, 10 jóbarát/zenészkolléga társaságában hívnak izgalmas utazásra a downtempotól indulva a house/garage stílusokon keresztül a dubstep, breakbeat és metal(!) berkeit érintve a drum and bass-ig, néhol némi elektronikus poppal megfűszerezve. Így válik "anORGANik" szervetlen zenéje ":ORG" kiterjesztéssel, élő, organikus masszává. És hogy kik is segítenek ezen a estén ennek megvalósításában? Természetesen hazánk kortárs elektro-akusztikus húzónevei: Barabás Lőrinc (trombita) /// Zságer Balázs (billentyűk) /// Dj Bootsie (scratch) /// Dj Mango (scratch,fx) /// Gergácz Gábor (gitár,billentyűk) /// Tisza Gergő (gitár) /// Kutzora Edina (ének) /// Alba Hyseni (ének) /// Nagy Eszter Míra (ének,csello) /// Zeek (mc).

anORGANik.oRG

Deutsch Gábor hazánk egyik úttörő elektronikus zenei producere, számaival és remixeivel rengeteg külföldi és hazai CD- és bakelitkiadványon találkozhatnak az elektronikus zene kedvelői.

Alapító tagja az első magyar drum and bass lemezkiadónak (Subscope ), Rasterként a Chi Recordings kiadó művészeinek táborát erősíti, DJ Soneec-kal Lip Recordings és Dublife Music house labeleket igazgatják..

Gábor mix- és mastering-hangmérnökként dolgozott többek között a Zagar, Yonderboi, Anima Sound System, Dj Bootsie, Amorf Ördögök, Péterfy Bori, Kiscsillag, 30Y, Heaven Street Seven, Soerii & Poolek, Neo, Brains, Colorstar és más zenekaroknak is. Második soralbumát Turning Thirty cimmel Párizsban mutatta be 2009-ben a “Zene Ünnepén”. (Féte de La Musique), amelyről a Flavour of Tears c. szám első lett az MR2 Petőfi-n.

Rendszeresen játszik klubokban itthon és külföldön egyaránt. Legutóbb a berlini BEA kiállítson mutatta be budapesti zajinstallációját a német közönségnek, illetve szétcincálta Wolf Kati-t is.

Producerként, hangmérnökként, remixerként dolgozott a Zagarral, az Amorf Ördögökkel, a Neóval, a Soerii & Poolekkel, a Bransszel, a Colorstarral, az Anima Sound Systemmel, meg még ki tudja, hány zenekarral és előadóval, tavaly például Wolf Kati Szerelem, miért múlsz?-ához készített zseniális remixet.  Anorganik Szőcs Gergővel, Barabás Lőrinccel és másokkal alakította meg zenekarát, ami pár hónapja épp az A38-on ünnepelte tizedik születésnapját egy elsöprő erejű koncerttel. Eklektikus, ötletes és változatos élő elektronika a downtempótól a dubstepen át akár a house-ig és metálig.

Deutsch Gábor: programozás
Judie Jay: ének
Barabás Lőrinc: trombita
Szőcs Gergő: dob
 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.