Dobrawa Czocher (PL)

Dobrawa Czocher (PL)

Dobrawa Czocher (PL)
április
17
szerda 19:30
orr stúdió

Dobrawa Czocher (PL)

  • Komolyzene
  • Pop

Jegyek: https://www.a38.hu/hu/program/dobrawa-czocher-pl

A zenész családból származó Dobrawa Czocher már gyerekkorától fogva a zene szerelmese lett. Hét éves korától már hangszeren játszott, és miután rátalált a csellóra, rövidesen eldőlt, hogy a zenének szenteli az életét.
Neves egyetemeken tanult, többször nyert szóló és kamara versenyeket, részt vett master classokon és nemzetközi fesztiválokon, 2018-ban a Szczecin Filharmonikusok szóló csellistája lett, és bejárta Európa legnevesebb koncerttermeit.
Stílusára jellemző, hogy szeret kísérletezni, kalandozni a klasszikus és kortárs hangzások között. Játékában vegyíti a tökéletes technikát a fantáziával és korlátlan képzelőerővel.
Gyerekkori barátja és zenésztársa Hania Rani, nemzetközileg elismert zongorista és zeneszerző, akivel többször is kollaborált. 2015-ben kiadták közös, Biala Flaga albumukat, majd Inner Symphonies néven második lemezüket 2021-ben.
Első szólóalbuma 2023-ban jelent meg Dreamscapes néven, amely utazásra hív egy álomvilágba, ahol a tudatalatti lakozik, tele színekkel és lehetőségekkel.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

orr stúdió