Myrkur (DK), Jonathan Hultén (SE)

Myrkur (DK), Jonathan Hultén (SE)

Myrkur (DK), Jonathan Hultén (SE)
április
17
szerda 20:00
Koncertterem

Myrkur (DK), Jonathan Hultén (SE)

Myrkur

A Myrkur Amalie Bruun dán énekesnő folk rock/black metal/gótikus rock projektje. 2014-ben alapította Koppenhágában. Érdekesség, hogy eredetileg teljesen ismeretlen volt, ki áll a Myrkur mögött. Lemezeit a Relapse Records jelenteti meg. A myrkur szó izlandi nyelven sötétséget jelent. Dán, illetve angol nyelven énekel.

Felállás:

Amalie Bruun - ének, összes hangszer


Jonathan Hultén

Jonathan Hultén svéd művész jól ismert a country, az Americana és az alt-country műfajokban végzett munkáiról. Stockholmban született, aki tehetséges, jellegzetes stílussal rendelkező zenészként szerzett magának hírnevet. Zenéjét gazdag, lelkes hangon átadott, mélyen átható és kifejező szövegei teszik egyedivé. Minden általa lejátszott hangnak megvan az az ereje, hogy magával ragadja a hallgatókat és vonzó légkört építsen.

Hultén gitárdallamokat és modern produkciós technikákat alkalmazva ötvözi a hagyományos country hangzásokat kortárs elemekkel. Kompozíciói gyakran költői és introspektív beállítottságúak, miközben a szerelem, a bánat és az önfelfedezés témáit dolgozzák fel. Az a tehetség, hogy erős köteléket alakított ki hallgatóival, és zenéjét erős érzelmeket váltotta ki, elismerést vívott ki magának.

Jonathan Hultén a country zeneipar feltörekvő csillaga a klasszikus és a modern hangzás jellegzetes fúziójának köszönhetően. 

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín