Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink. Részletek

Cz. K. Sebő, Meet Me Midway, Saya Noé

Cz. K. Sebő, Meet Me Midway, Saya Noé

Cz. K. Sebő, Meet Me Midway, Saya Noé
március
5
csütörtök 20:00
kiállítótér

Cz. K. Sebő, Meet Me Midway, Saya Noé

Három tehetség a singer-songwriter univerzumból egy este az A38 Hajón: két szólóprodukció és egy duó ad ingyenes, gyertyafényes hangulatú koncertet a Kiállítótérben március 5-én. És még gyertyafény sem kell a legjobb vibe eléréshez: a terem mellett csordogáló Duna és a város beszűrődő fényei tökéletes alapot teremtenek egy bensőséges estének a Platon Karataev-frontember Cz. K. Sebő, a Meet Me Midway és Saya Noé koncertjeinek.

Cz. K. Sebő
Sebőt leginkább a Platon Karataev egyik frontembereként ismerheti a közönség, a zenekar mellett azonban nem hagyta abba az érzelemközpontú, személyes szólóprojektjét sem, sőt, jelenleg az első nagylemezén dolgozik. A 2014 óta aktív Cz.K. Sebő markáns énekdallamaival, finom gitártémáival a lassúságra és a könnyűségre fókuszál a maga keserédes stílusában. Az alapvetően amerikai folk hagyományokra építő dalszerző koncertjeire egyedi, lelki mélységeket feltáró hangulat jellemző. Fő témái az elmúlás megélése és a belső világ határtalansága. A dalszerző-énekes 2019 végén egy háromszámos instrumentális kislemezt adott ki, az idei évet pedig a ’Chamomile’ című single publikálásával kezdte, amihez videoklip is készült. Ezzel a két megjelenéssel egyértelművé tette saját maga számára is, hogy 2020-ban az eddiginél komolyabb időt szentel a szólóprojektjére.

Meet Me Midway
Mi csak ketten vagyunk. Szokatlan, tudjuk. Folk, singer-songwriter, akusztik, ez műfajilag mind igaz ránk. Se dob, se basszusgitár, se zongora, se triangulum. Néha ukulele, ilyenkor viszont csak egy gitár van mellette, na meg egy ének. A Meet Me Midway nem több, mint Béky Patrik (ének, gitár) és Barna Joci (gitár). És ez 2010 óta így van. Számos alkalommal át tudtuk kapcsolno a közönséget arra, hogy egy duófelállás is tud teljes értékű koncertélményű koncertélményt adni. Játszottunk Budapest nagyobb koncerthelységeiben, játszottunk kisebbekben, játszottunk hangulatkávézóban, sőt nagyobb vidéki városokban is az évek alatt. 2013-2016 között pedig Párizsban léptünk fel kisebb bárokban.

Saya Noé
Kőrös Mimi, művésznevén Saya Noé gyermekkora nagy részét Malajziában, Kuala Lumpurban töltötte zenész szüleivel. Korán megmutatkozott a zene iránti szeretete, tanult hegedűn és fuvolán, később pedig a gitározásban és az éneklésben találta meg magát igazán. Egy barcelonai nemzetközi óvodában végigdolgozott év hozta meg benne az inspirációt, hogy minden mást feláldozva csak a zenének szentelje életét. Budapestre hazaköltözve produceri tanulmányokba fogott az ImPro Schoolban és elkezdett dolgozni saját dalain. Első EP-je, a Taboo 2019 májusában jelent meg. Melankolikus, utaztatóm elektropop, némi hiphop és trap jellemzi az öt dalt, melyekk közül a Free címűre készült az első, lenyűgöző képi világú videoklip. Eddigi legnagyobb szakmai sikerét 2019 őszén érte el, amikor a számos világsztárral dolgozó, Grammy-díjas producer, Matt Lawrence kiválasztotta és közösen dolgoztak Budapesten a HOTS SongLab keretében. A szakmai zsűri választása alapján egyike a Hangfoglaló Program által 2020-ban támogatott induló előadóknak, melynek segítségével első albumának megjelentetésére készül.

Galéria

A helyszín

kiállítótér