Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk csütörtökön 16 órakor nyit, pénteken 15 órakor zár, szombaton zárva tart.

Zuboly, Duckshell, Zajnal

Zuboly, Duckshell, Zajnal

Zuboly, Duckshell, Zajnal
október
14
csütörtök 20:00
Koncertterem

Zuboly, Duckshell, Zajnal

Designer folk, multilingvisztikus sunshine punk, agrár hip hop. Ezekre mindenképp lehet számítani a három zenekar első közös buliján, „a hajón”. Ebből a három műfaji meghatározásból is sejthető, hogy mindhárom zenekart jellemzi a kísérletezés, a műfajokon átívelő stílus. Egy biztos, a hangulat forró lesz, még a hűvös októberi őszben is, ráadásul ez lesz az Zajnal új lemezének bemutatója is!  Ott tali!

Zuboly

Dunai csángók? Alföldi betyárok? Nagyvárosi bujdosók? Csak zenészek, akik minden alkalomra készülnek valami meglepetéssel: Agrár hiphop.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Tu2T14bvvj8il8sbdxECa


Duckshell

A Duckshell zenekar bármerre is jár, soha nem felejti el az első próbájukon tett fogadalmat, melyet alaptörvénybe is foglaltak: bulizni és buliztatni! A zenekar fennállása óta többször bejárta Európát, sok esetben utcazenélésből keresve a napi betevőt, így kipróbálhatták magukat német, francia vagy épp spanyol közönség előtt is. Emellett megfordultak Budapest főbb klubjaiban és az ország számos pontján, fellépéseiket mindig hangos kurjongatás, égig érő zaj, és izzadt, mosolygó fejek kísérik.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0UwipkMBTtmv6dORNlafC9


Zajnal

Bár népi hangszereket használunk, klasszikus rocktól a funkyn keresztül a különböző elektronikus irányzatokig hatott ránk minden. Eléggé eklektikus, városi zenét — designer folkot — játszunk, ami úgy tud megállni egy moldvai táncház szünetében, hogy közben egy hiphop koncerten sem zuhan le a színpadról. Kipróbáltuk — és még nagyon sok mindent ki szeretnénk.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0fPavCFAklDixqi98zT05V


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín