A38 Tetőterasz

The Teach Boys 5. születésnapi koncert, vendég: III. Triumvirátus

A jólfésült tanár banda immár öt éve szórakoztatja közönségét - a katedra mellett - a színpadról is. Ez alkalomból ünnepelnek most, kicsi és nagy zenészbarátaik társaságában.

The Teach Boys

A 2012 tavaszán alakult formáció egy budapesti gimnázium öt férfi tanárának zenekara. A közös gitározásokból​, nőnapi meglepetés zenélésekből és tábortüzezésekből kinőtt csapat zenei stílusa sokszínű: a mandolinnal, szájharmonikával díszített, alapvetően akusztikus hangzásvilágban megjelenik szintetizátor, illetve elektromos és basszusgitár is.

Koncertjeiken saját dalaik mellett a mai magyar alternatív zenekarok ismertebb számait hallhatja, énekelheti rajongótáboruk.
A zenekar tagjainak a lendületet a közös zenélés öröme és a mindig kiváló közönségnek adott koncertek hangulata adja.​

Vasárnapi iskola című, három saját számot tartalmazó kislemezük 2014 elején jelent meg, következő albumuk megjelenése pedig tavaszra várható.

III. Triumvirátus

Egy-két-há'…ööö…négy srác?!
Diákokkal megesik, hogy elszámolják magukat, de nem a zenében!
A III. Triumvirátus saját számokkal, eredeti szövegekkel, helyenként „kőkemény” zenével mutatkozik be az A38 fedélzetén.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.