Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Deck az A38 Hajón: Simon Bettina, Puskás Dániel és az AfterKrū

Deck az A38 Hajón: Simon Bettina, Puskás Dániel és az AfterKrū

Deck az A38 Hajón: Simon Bettina, Puskás Dániel és az AfterKrū
október
19
kedd 20:00
orr stúdió

Deck az A38 Hajón: Simon Bettina, Puskás Dániel és az AfterKrū

Október 19-én friss hangok töltik meg az OrrStúdiót: a hip-hopban utazó AfterKrū mellett Simon Bettina és Puskás Dániel költők lépnek színpadra.  

Az estet Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük: 

 


Puskás Dániel költő, műfordító. 2011-ben publikált először, 2017-ben jelent meg az első verseskötete A vakok zsoltára címen. Jelenleg múzeumban dolgozik.

Simon Bettina költő. Művészettörténetből diplomázott az ELTE-n.
2012 óta rendszeresen publikál irodalmi és művészeti folyóiratokban. 2018-ban jelent meg Strand című kötete (JAK--Magvető). Verseit román, szerb és angol nyelvre fordították.

Az AfterKrū zenekar ötlete 2018 nyarán egy szerencsés véletlen folytán született meg, majd első daluk 2019 márciusában jelent meg Cyberlove címmel. Zenéjük hip-hop alapokon nyugszik, amit más stílusokkal ötvöznek, legyen az pop, trap vagy funky, élőben pedig előkerülnek a karcosabb gitár soundok is. Nemrég készült el az első, négy dalból álló kislemezük, ami a Nyugta címet kapta. 

A zenekar tagjai:
Antal Bence, Benedek Bence - rap
Pető Bence - gitár
Szabó Roland - basszusgitár
Zelei Kristóf - dob


A program szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa. Közreműködik Fehér Dániel színművész, valamint Dj Lee n’Gum, aki látványos vizuállal színesíti az estét.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes.


Esemény a facebookon

A helyszín