Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Tom White and the Mad Circus

M2 Petőfi TV - 2021 április 27. kedd 23:00

A négytagú fővárosi rock’n’roll formáció valóban vérbeli rockabilly cirkuszt varázsol a színpadra. Ebben a műfajban ritkaság, hogy két frontember áll egymás mellett a színpadon, kicsit olyan érzést keltve ezzel mintha egyszerre két koncertbe csöppentünk volna. Egyikük a porondmester Tom White, aki izgalmas harmonikajátékával, a tőle már egy évtizede megszokott lehengerlő előadásmódjával énekel, és persze hódít-bódít. A banda másik frontembere viszont annak gitáros-énekese, Kárörvendő Ernő, a tánc vérbeli őrültje. Nagybőgős poszton Kéri Kolos áll, aki mellékesen a Hősök zenekar zeneszerzője és basszusgitárosa is egyben. A dobokat pedig Buzsik Tomi kezeli nagyon-nagyon jól, aki jelenleg az államvizsgájára készül a Kodolányi János Zeneművészeti Főiskolán. Fiatal ászok, akikról sokat hallunk még.