Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Tha Shudras

M2 Petőfi TV - 2021 április 28. szerda 23:00

A Tha Shudras zenei performanszegyüttest Molnár Tibor Attila alapította 2010-ben. Ő a formáció egyedüli állandó tagja. A közreműködő zenészek a project különböző korszakaiban voltak egyszeri vagy visszatérő szereplők. A csapat miinimaltechnot játszó duóként indult, majd ezután következett egy nu metalosabb korszak, amelyből aztán egy kísérleti elektronikás, elektrofunkys és popos időszak is következett, túlnyomórészt más és más kísérőzenekarral. Több díjazott és chartshow-t vezető klipjeik mellett bel- és külföldi fesztiválokon is felléptek, ezen kívül a 2014-es X-Faktor legjobb zenekaraként szerethették meg az ország megbecsülését. 2015-ben a Nemzeti Kulturális Alap is díjazta őket egyedi hangszerelésük és táncolható elektronikus pop-funky-rock fúziójuk miatt.