Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

The Pontiac

M2 Petőfi TV - 2021 április 21. szerda 23:00

A blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac zenekar 2017-ben indult. Ebben az évben jelentették meg első EP-jüket, a Morning Rain-t, melyet két évvel később az Are You Ready Now? nagylemez követett. A budapesti lemezbemutatót követően több vidéki nagyváros klubjában is bemutatták az anyagot. Ősszel megjelentették a nyári élményekből táplálkozó Tyler című videóklipet, decemberben pedig a Bob Dylan-Jimi Hendrix féle All Along The Watchtower című klasszikust gondolták újra. A zenekar folyamatosan írja dalait. Nagysikerű első magyar nyelvű daluk, a Csak Egyetlen Lámpa Ég című szerzemény nagy sikert aratott, melyett decemberben egy kétdalos kislemez, a Szél/Lebegés kiadása követett.