Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Ónodi Eszter & the Open Pub

M2 Petőfi TV - 2021 február 1. hétfő 23:00

Ónodi Eszter és Kirschner Péter új zenekara eredetileg csak egyetlen dal erejéig állt össze, de a felvétel olyan jó hangulatban készült, hogy végül közfelkiáltással döntötték el: megalakítják az Ónodi Eszter & The Open Pub zenekart, és az első dal után egy egész albumot készítenek el közösen. Ónodi Eszter feltűnése az énekesi poszton nem véletlen: Péter elmondása szerint a dalok úgy íródtak, hogy a Katona József Színház színésznőjének hangján szólaltak meg a fejében. Nem volt ez másképp a zenekar többi tagja esetében is: Kirschner céltudatosan kérte fel Mózsik Imrét dobosnak, Szeifert Bálintot nagybőgősnek és Bakos Zitát zongoristának, hogy tegyék be a maguk részét a dal kialakításába és a felvételekbe is. Nagyszabású vállalkozásuk eredménye egy különleges, személyes, költői pop-rock hangzás.