Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Kassák

M2 Petőfi TV - 2021 március 25. csütörtök 23:00

A Kassák projektben négy zenész és egy színész vállalkozik arra, hogy Kassák Lajos válogatott verseit egy rendhagyó esten mutassa be. Zenéjük hűen követi a szabad-verseiről ismert költő műveinek attitűdjét. A megzenésítések között találunk melodikus, dalszerűen szerkesztett struktúrákat, a verseket követő szabad improvizációkat és konceptuális, avantgárd dalokat. Az eklektikus zenekar által megszólaltatott zene illik Kassák feszültséggel teli, ellentmondásos személyiségéhez, és a személyesség, a versek megélése kerül a középpontba. A versek zömét a projekt ötletgazdája, Harcsa Veronika válogatta ‒ akinek Lámpafény című albumán is szerepelt egy Kassák-feldolgozás.