Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Bon-bon

M2 Petőfi TV - 2021 április 14. szerda 23:00

Az együttes 1995 májusában alakult. Tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkoztak először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest. 1999. november 12-én az Irigy Hónaljmirigy vendégeként 14 000 ember előtt léptek fel a Budapest Sportcsarnokban, majd felkérték őket az Európa Expressz című mozifilm főcím dalának megírására, mely a Gengszter dal címet viselte. Nem sokkal később a Sexepilem című feldolgozás daluk az év slágere lett, és ezzel átvehették első aranylemezüket, melynek telt házas lemezbemutató koncertjét a Petőfi Csarnokban tartották. Felléptek többek között New Yorkban is, egyik legnagyobb sikerük pedig a 15 éves jubileumukat ünneplő lemezük, a Mindig úton című lett.