Zártosztály - Csillag Endre "Csuka" (Edda), és Mirkovics Gábor "Zserbó" (Edda) születésnapi koncertje

Zártosztály - Csillag Endre "Csuka" (Edda), és Mirkovics Gábor "Zserbó" (Edda) születésnapi koncertje

Zártosztály - Csillag Endre "Csuka" (Edda), és Mirkovics Gábor "Zserbó" (Edda) születésnapi koncertje
szeptember
25
vasárnap 19:30
Koncertterem

Zártosztály - Csillag Endre "Csuka" (Edda), és Mirkovics Gábor "Zserbó" (Edda) születésnapi koncertje

  • Rock

2022. szeptember 25-én, az A38 hajón együtt ad születésnapi bulit Csillag Endre ’Csuka’, és Mirkovics Gábor ’Zserbó’. A Csuka 65 / Zserbó 60 névre keresztelt közös életműkoncerten a két jó barát szerzői és előadói munkásságának legsikeresebb és legizgalmasabb dalaiból válogat. Az est főzenekara a Zártosztály, de erre a jeles alkalomra eredeti felállásban összeáll a Hard / Kard, illetve több vendég közreműködésével felidézik a ’80-as évek legnagyobb Edda slágereit, valamint a Fix, a Bikini, a RockBand, és a Kalapács szólólemez néhány nótája is felcsendül majd.

A Zártosztály az alábbi felállásban lép színpadra:
Kiss Zoltán (ének), Csillag Endre ’Csuka’ (gitár), Mirkovics Gábor ’Zserbó’ (basszusgitár), Donászy Tibor (dobok), és Lázár Zsigmond (billentyűs hangszerek)

Meghívott vendégek:
Borbély Zsolt (Nox, ex-Hard / Kard, ex-Rock Band), Fortuna László ’Tüsi’ (Zenegép, ex-Edda), Kalapács József, Keresztes Ildikó, Nyemcsók János ’Csoki’ (Piramis, ex-Fix), Németh Alajos ’Lojzi’ (Bikini), Schrott Péter (Continoom, Vazul Vére), Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy, Triász), Szebényi Dániel (ex-Hard / Kard), Vámos Zsolt (ex-Mobilmánia, ex-Hard / Kard, ex-Rock Band, ex-Marathon), Zeffer András (Mobilmánia, RockBand, ex-P.Mobil), Zselencz László ’Zsöci’ (Dinamit, ex-Edda, ex-Beatrice, ex-P.Box)

Zserbó meghívója:
„Jómagam és Csuka nevében is mondhatom,hogy nagyon készülünk erre a jubileumi bulira. Nagyon különleges műsor lesz, amiben mindkettőnk munkásságából játszunk dalokat. Így visszatekintve, és ahogy állitjuk össze a műsort, örömmel tölt el minket, hogy mennyi értékes dolgot hoztunk össze eddigi pályafutásunk alatt. Engem külön örömmel tölt el, hogy újra megszólalnak az általam nagyon kedvelt Hard dalok. Igazából nehéz összerakni a műsort, hogy mindenből legyen egy kicsi. Ahogy hallgatom a dalokat, szinte mindegyiket szívesen játszanám, kivétel nélkül. Valahogy kisakkozzuk, hogy minden korszak érintve legyen egy picit. A Zártosztály Kiss Zolival és Donászy Tibivel újra nagyon formában van. Borzasztóan örülünk, hogy végre egy méltó helyen, egy nagy buli keretében játszhatunk hosszú kihagyás után Budapesten. Ahogy az ismertetőben le van írva, lesz itt minden! Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy igazán komoly vendégek emelik majd az est fényét. Direkt vasárnapra raktuk az eseményt, hogy az általunk meghívottak  el tudjanak jönni. Úgy érzem, ez egy kihagyhatatlan buli lesz minden rockzene szerető számára. Nekem és Csukának az a legnagyobb ajándék, ha minél többen eljöttök erre a nem mindennapi koncertre. Gyógyszereket bevenni!!! Szeptember 25-én minden ‘Őrült’-et várunk egy igazán egyszeri és megismételhetetlen kezelésre!!!”

Zártosztály FB-oldal: https://www.facebook.com/zartosztalyzenekar

H-Music Hungary FB-oldal: https://www.facebook.com/hmusichungaryEsemény a facebookon

A helyszín