Noises From The Neighborhood

A38 születésnap: Žagar feat. Underground Divas - CWFI album replay, Gods (AT)

Immáron 10 éve, hogy a legendás Žagar lemez a 'Cannot Walk Fly Instead' megjelent. Ennek apropójából született meg az albumújrajátszó koncert ötlete. A lemezen olyan korszakos számok szerepelnek mint a Prophet is a Fool, az Escape from the Earth és persze az azóta is megkerülhetetlen Wings of Love, amelyre az akkori underground zenei színtér prominens hölgyelőadóit toborozták össze Zságer Balázsék - így született meg az Underground Divas. A lemez a Fonogram díj mellett számos díjat besöpört, egyik számát (Three Seasons Fall) beválogatták a CSI helyszínelőkbe, a Wings of Love pedig az amerikai ISC döntőse lett elektronikus zene kategóriában. Az album számait olyan nevek remixelték, játszották és méltatták mint Laurent Garnier, Alan McGee, Moonbootica, Terry Lee Brown Jr. vagy José Padilla.

"Wings of Love is a lovely track, really like it!” Laurent Garnier

"These guys rocks, Wings of Love is an awesome track!”  Pedro Winter aka Busy P (Ed Banger)

Vendégek:

Németh Juci (ex-Anima Sound System, Nemjuci, Budapest Bár)
Hodosi Enikő (Neo, Manoya)
Kutzora Edina (ex-Yonderboi)
DJ Bootsie

előzenekar: GODS (A)

Alkalmi vacsoraajánjlatunk:

Kacsamell steak diós gnoccival

Nyerj pólót és belépőt a játékban!

Žagar

Lassan hagyománnyá váló évvégi Žagar koncert az A38-on. A csapat nemrég kezdett bele a legújabb stúdióalbumuk munkálataiba, ígz ez az utolsó Budapesti koncertjük idén. A már ismert koncertkedvenc számaik mellett a készülő új anyagról is hallhat majd ízelítőt a közönség. Emellett lesznek közreműködő vendégművészek is. Az estét a szintén kaposvári gyökerű izgalmas, upcoming csapat, a Kaktus nyitja.

Felállás:
Zságer Balázs - billentyűk, elektronika
Ligeti György - gitár, ének
Zságer-Varga Ákos - bass, theremin, elektronika
Lázár Tibor - dob

Kiss Árpád - trombita, szárnykürt
Korai Zsolt - vizuál

GODS (AT)

Zenei producerek és videóművészek alkotják a Berlinben alapított GODS kollektívát, amelyet Bensh aka Benji Hypes vezet. A GODS derűs és üde egyvelegét hozza a mély rapnek, dancenek, szintipopnak és a magas feszültségű élő fellépéseknek.

A GODS maga adta ki a saját produceri munkával megvalósított saját néven kiadott lemezét 2015-ben, melynek legfelkapottabb számait, az Unnatural, a We és a Pompeii címűeket rendszeresen játsszák a Közép-Európai kiadók is.

A WE című szám klipjét a kanadai képzőművésszel, Sabrina Rattéval együtt készítették, amely jelölve lett a 2016-os Berlini Zenei Videó díjra, amelynek ünnepi gáláját a GODS nyitotta meg 2017-es TBR című albumának számaival.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.