You Me At Six (UK)

You Me At Six (UK)

You Me At Six (UK)
február
22
kedd 20:30
Koncertterem

You Me At Six (UK)

  • Indie

Ez a 2021. 06. 06-ra meghirdetett koncert pótdátuma, minden korábban megváltott jegy érvényes.

  

A You Me At Six egy minden eddiginél sokszínűbb lemezzel tér vissza Budapestre. 

A  brit banda felhagyva minden megfelelési kényszerrel Thaiföldre utazott, hogy a problémáikat hátrahagyva vegyék fel új lemezüket. A Suckapunch az  indie-rock csapattól ígéretük szerint sok szokatlan, új elemet vegyít a  dalok hangzásában, de a srácok pont ezt a sokszínű, kísérletező hangzást érzik magukénak. Az új hangzást mi is első kézből ismerhetjük meg 2021. június 6-án az A38-on.

A brit csapat Suckapunch című albumán teljes teret engedett a kísérletezésnek, így a korábban főleg rock alapú dalok mellett helyett kapott némi dance, R&B és hip hop is. A srácok nem sokkal a VI megjelenése után már el is merültek új anyaguk írásában, Dan Austin producerrel folytatva a hatodik lemezen elkezdett kísérletezést, akit már szinte tagként szeretnek. A VI turnéjával megjárták az összes jelentős fesztivált, 15.000 ember előtt játszottak Londonban, a koncertsorozattal végre Magyarországra is elértek első önálló koncertükkel. A népszerű VI után pedig januárban érkezik a vadiúj Suckapunch.

Az albumot Thaiföldön rögzítették, a dalok többsége útközben született, miközben Amerikában és Kanadában turnéztak. “A Thaiföldre utazás volt a módja annak, hogy elszakadjunk a  külvilágtól és a zajoktól” - mondja Dan, a csapat dobosa. - “Semmi sem számított csak a lemez. Amikor rengeteg a szar körülötted nehéz fókuszálni. Nem tudsz a lényegre figyelni. Nem mondom, hogy azért mentünk Thaiföldre, hogy megtaláljuk önmagunkat, de az, hogy  bezárkóztunk ebbe a boldog buborékba segített, hogy tisztán lássunk. Az  egész rólunk és az alkotásról szólt.”

Ha a Suckapunch-nak van témája, az a reflexió és felszabadulás.

  


A helyszín