Tájékoztatónk a kijárási korlátozás feloldásával kapcsolatban itt érhető el.

Dalszövegíró Workshop

Dalszövegíró Workshop

Dalszövegíró Workshop
február
10
hétfő 18:30
kiállítótér

Dalszövegíró Workshop

A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program jóvoltából a az A38 Hajó workshop-sorozatot hirdet, ahol dalszerzők és dalszövegírók fejleszthetik saját készségeiket. A széria háromhavonta, minden hónap második hétfőjén kerül megrendezésre az A38 Hajó Kiállítóterében. Az interaktív workshopokra ingyenesen regisztrálhatnak olyan zenészek és szövegírók, akik saját anyagot is hoznak a közös eszmecseréhez.

A kétszer egyórás második alkalom vezetői és mentorai: Huzella Júlia színésznő és Bárány Bence slammer. Általános tanácsok mellett személyre szabott tippeket is kaphattok tőlük a beérkező szövegekre, melyeket a résztvevőkkel és a vezetőkkel közösen tökéletesíthettek a workshop folyamán.

FONTOS: a jelentkezést az alábbi Google-űrlap kitöltése után tekintjük érvényesnek. Az adataid megadása mellett kérünk, tölts fel egy (vagy több, de maximum három) készülő vagy elkészült dalszöveged, hogy a workshop vezetői megfelelően fel tudjanak készülni az eseményre, és érdemi visszajelzést adhassanak a beérkezett munkákra.

A helyszín

kiállítótér