VENI, Anna Andreu (ES/CAT)

VENI, Anna Andreu (ES/CAT)

VENI, Anna Andreu (ES/CAT)
október
23
vasárnap 19:30
orr stúdió

VENI, Anna Andreu (ES/CAT)

  • Jazz
  • Világzene, Népzene

VENI


A VENI-t a kísérletezés és a felfedezés vágya, a közös alkotás iránti elkötelezettség, valamint a műfaji határokat átlépő termékek és produkciók iránti igény hívta életre. Saját zenéjük többnyire a népzene, a jazz és az elektronika sajátos ötvözete, improvizatív módon, a pillanat ihletében. Alkotásukkal a hagyomány és a modernitás harmonikus egységét, a legkisebb kulturális veszteséggel járó új utakat keresik. Koncertjeikkel komplex, interaktív, részvételen alapuló közösségi eseményeket hoznak létre, ahol a befogadóknak is lehetőségük nyílik a találkozásra.   

ANNA ANDREU


Anna Andreu ismét visszatér Marina Arrufat kíséretében, hogy bemutasson nyolc dalt, amelyek azonnal tökéletes utódaivá váltak az őket jellemző sajátos stílusnak, amely az Els Mals Costumsban felkeltette a figyelmünket. Anna Andreu ma már felismerhető gitárjához most szintetizátorok és basszusvonalak társulnak, amelyek a dobok és Marina Arrufat második éneke mellett egyesítik erőiket. A La mida dalai ötletről ötletre, szóról szóra ugrálnak, és megtalálják a közös kapcsolódást az érzelmekben, amelyek rejtettek és titokzatosak, olykor feszültek és felháborítóak. Mértékletességgel és finomsággal Anna Andreu ismét átadja nekünk szövegeinek és dalainak szépségét, különösebb mesterkéltség nélkül, de képes arra, hogy hatást gyakoroljon ott, ahol a szavak leginkább megmozognak. Most ezek a dalok mindannyiunké, és csak élvezhetjük és ölelhetjük őket, tudatában annak, hogy milyen nagy kincs van a kezünkben.   

Az esemény a Liveurope támogatásával valósul meg.
Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...

A38 Orr stúdió