Umbilical Brothers (AU) "Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers"

Umbilical Brothers (AU) "Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers"

Umbilical Brothers (AU) "Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers"
december
4
hétfő 21:00
Koncertterem

Umbilical Brothers (AU) "Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers"

Ausztrália legviccesebb duója, az Umbilical Brothers három évvel sokat emlegetett A38-as fellépése után ismét a hajón! Rekeszizom-szakasztó előadás a pantomimtől a bohóctréfáig, a bábszínháztól az árnyjátékig, mely angol nyelvtudás nélkül is szórakoztató - a nevetőgörcs tehát garantált.

Alkalmi vacsoraajánlatunk:
* Zöldséges burrito édes csilimártogatóval
* Zöldpesztós-olívabogyós spagetti aszalt paradicsommal és parmezánnal 

Ez a program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

Galéria

The Umbilical Brothers (AU)

Az Umbilical Brothers, azaz a Köldöktesók az elnevezés és látszólagos hasonlóságuk ellenére a valóságban egyáltalán nem testvérek: Shane Dundas és David Collins még az egyetemen találkozott a nyolcvanas évek végén, amikor egy viharos salsa-esten Collins (a bongyor) egy jól irányzott mozdulattal eltörte Dundas (a kopasz) orrát. Innentől logikus lépés volt a közös munka, és a duó az elkövetkező évtizedeket a folyamatos színházi sikerben fürödve töltötte. Fellépett David Letterman és Jay Leno műsorában, végigturnézta a világot, mindenhol elsöprő ováció kíséretében.

Az Umbilical Brothers az évek során több műsort dolgozott ki: mindegyikre egyaránt jellemző a két tag hihetetlenül csiszolt összmunkája (a poénok szinte mindegyike arra épül, hogy Dundas és Collins mennyire „érzi” egymást. A „tesók” elképszető könnyedséggel váltogatják a pantomim, a börleszkszerű „slapstick comedy” elemeit a bábszínházzal vagy a bohóctréfával. Aki nyolc évvel ezelőtt látta őket az Urániában vagy három évvel ezelőtt az A38 Hajón, biztosan nem felejtette el: a duó nemzetközi, mindenki által érthető, pantominszerű előadásai angol nyelvtudás nélkül is szórakoztatóak - a nevetőgörcs tehát garantált. Főleg ezen a decemberi estén, amikoris karrierjük eddigi legjobb pillanataiból válogatnak majd.

 

 

 

 

 

 

Galériák

 • The Umbilical Brothers
  The Umbilical Brothers
  2
 • The Umbilical Brothers (AU) - Don't Explain
  The Umbilical Brothers (AU) - Don't Explain

  2014. április 30.

  7

A helyszín

Zenére éhesen? Koncert+vacsora az A38 Hajón 2017

Új vacsorasorozatunkban egyik-másik izgalmas koncertünk előtt kínálunk kedvezményes vacsorát, ami remek alkalmat és lehetőséget nyújt beszélgetésre, meditációra...