Zenére éhesen? Koncert+vacsora az A38 Hajón 2017

Umbilical Brothers (AU) "Best of the Worst of the Best of The Umbilical Brothers"

Ausztrália legviccesebb duója, az Umbilical Brothers három évvel sokat emlegetett A38-as fellépése után ismét a hajón! Rekeszizom-szakasztó előadás a pantomimtől a bohóctréfáig, a bábszínháztól az árnyjátékig, mely angol nyelvtudás nélkül is szórakoztató - a nevetőgörcs tehát garantált.

Alkalmi vacsoraajánlatunk:
* Zöldséges burrito édes csilimártogatóval
* Zöldpesztós-olívabogyós spagetti aszalt paradicsommal és parmezánnal 

Ez a program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

The Umbilical Brothers (AU)

Az Umbilical Brothers, azaz a Köldöktesók az elnevezés és látszólagos hasonlóságuk ellenére a valóságban egyáltalán nem testvérek: Shane Dundas és David Collins még az egyetemen találkozott a nyolcvanas évek végén, amikor egy viharos salsa-esten Collins (a bongyor) egy jól irányzott mozdulattal eltörte Dundas (a kopasz) orrát. Innentől logikus lépés volt a közös munka, és a duó az elkövetkező évtizedeket a folyamatos színházi sikerben fürödve töltötte. Fellépett David Letterman és Jay Leno műsorában, végigturnézta a világot, mindenhol elsöprő ováció kíséretében.

Az Umbilical Brothers az évek során több műsort dolgozott ki: mindegyikre egyaránt jellemző a két tag hihetetlenül csiszolt összmunkája (a poénok szinte mindegyike arra épül, hogy Dundas és Collins mennyire „érzi” egymást. A „tesók” elképszető könnyedséggel váltogatják a pantomim, a börleszkszerű „slapstick comedy” elemeit a bábszínházzal vagy a bohóctréfával. Aki nyolc évvel ezelőtt látta őket az Urániában vagy három évvel ezelőtt az A38 Hajón, biztosan nem felejtette el: a duó nemzetközi, mindenki által érthető, pantominszerű előadásai angol nyelvtudás nélkül is szórakoztatóak - a nevetőgörcs tehát garantált. Főleg ezen a decemberi estén, amikoris karrierjük eddigi legjobb pillanataiból válogatnak majd.

 

 

 

 

 

 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.