Tompos Kátya

Tompos Kátya

Tompos Kátya
december
14
csütörtök 20:00
koncertterem

Tompos Kátya

  • Pop

Gyönyörű sanzonok, dalok, énekek a félig orosz, félig magyar díva, színésznő, énekes előadásában: Tompos Kátya szerzői estjén egyedülállóan magas színvonalú romantikus popzenét mutat be az A38 Hajón egy szenvedélyes estén!

Tompos Kátya

Holdjárat címmel jelent meg Tompos Kátya második szóló albuma 2017 szeptemberében.

A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.

Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal  már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében.  Az új lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára.

A Holdjárat koncert műsorában természetesen az új album dalai mellett a régi kedvencek is helyet kaptak.

Közreműködnek:
Hrutka Róbert gitár
Kalmus Felicián cselló
Markó Ádám dob
Galambos Zoltán zongora
Fehérvári Attila basszus
Dely Domonkos perka/vokál

Galériák

  • Tompos Kátya
    Tompos Kátya
    1

A helyszín

koncertterem