The Anahit, Flanger Kids

The Anahit, Flanger Kids

The Anahit, Flanger Kids
június
23
csütörtök 19:30
Tetőterasz

The Anahit, Flanger Kids

A 2022-ben Petőfi Zenei Díjra jelölt The Anahit története 2016-ban indult Londonban, amikor a frontember az Institute of Contemporary Music Performance kortárs zenei egyetemen elkezdett dolgozni In The Dark címmel 2017-ben megjelent első albumán. A projektből Budapesten lett négytagú formáció, amely azóta három további lemezanyagot is kiadott, remek koncertzenekarrá csiszolódott.

2021-ben a korábbi zenei világukra jellemző melankóliát maguk mögött hagyva poposabb vizekre eveztek és sorra jelentették meg vidámabb, pörgősebb dalaikat. A The Anahit közben rangos elismeréseket aratott, dalait a világ számos pontján játsszák a rádiók, 2021 őszén pedig az első magyar nyelvű felvételét is kiadta a kvartett.
A nyarat az A38 hajó tetőteraszán indítják, ahol a régi és új dalokat is eljátszák a közönségnek.

Vendégük az este a Flanger Kids - Gyarmati Fanny és Szczuka Panka 2020-ban alakult electropopi duója lesz.Debütáló daluk, az “In Your Room”; felkerült a Telekom Electronic Beats Popping válogatáslemezére. A 80-as évek elektronikus szintihangzását és a lo-fi grúvokat Panka jazzes énekdalammai teszik egyedivé. Első EP-jük és az új kislemezük is a Move Gently Recordsnál jelent meg.

Fellépők

A helyszín