Műhely x PVC - Takaaki Itoh (JAP), Justyn Nell (ZAF), Nina Farrina (SVK), Adam Krasz, Noirnite

Műhely x PVC - Takaaki Itoh (JAP), Justyn Nell (ZAF), Nina Farrina (SVK), Adam Krasz, Noirnite

Műhely x PVC - Takaaki Itoh (JAP), Justyn Nell (ZAF), Nina Farrina (SVK), Adam Krasz, Noirnite
szeptember
30
szombat 23:00
Koncertterem

Műhely x PVC - Takaaki Itoh (JAP), Justyn Nell (ZAF), Nina Farrina (SVK), Adam Krasz, Noirnite

  • Elektronikus

TAKAAKI ITOH

A japán DJ 2000-ben debütált Európában, első fellépése Szlovákiában volt.

Takaaki hírneve és népszerűsége gyorsan terjedt az egész kontinensen, mint Japán egyik legnagyobb underground techno DJ-je. A legnagyobb fesztiválokra Európa-szerte érkeztek meghívók: Csehországból a Cosmic Trip és Svojsice, Angliából a The Darkside, Németországból az MTW, Hollandiából a Reactor, a Mayday stb.

Következő lépésként megalapította saját kiadóját Wols néven. Szenvedélye sikerre vitte, és Takaaki belépett techno generációja legjobbjai közé.

A mai napig a Takaaki Iitoh több mint 50 önálló kiadással büszkélkedhet számos különböző európai kiadónál, például Sheep, Tsunami, Warm Up, Pornographic, MB Selections, Integrale Muzique. Saját számai mellett jó néhány remixel is meglepte a techno szcénát olyan előadóknak, mint Oscar Mulero, Christian Wünsch, Gennaro Le Fosse és még sokan mások.

A techno legszigorúbb alműfajának egyik nagymestereként a japán DJ szettjeit sajátos, sötét, dinamikus, letisztult japán hangzás jellemzi.

JUSTYN NELL

A 2005-ben született és Fokvárosban született Justyn Nell olyan művész, aki kifejezetten az 1990-es évek loopy technójának nyers spektrumára összpontosít.

Justyn rendszeresen játszik a Mødularban. olyan kollektívák számára, mint a @vaultcapetown, és lehetőséget kapott arra is, hogy a legendás johannesburgi And Clubban játsszon a @muudmovementnek

Justyn DJ szettjei lenyűgöző atmoszférát teremtenek a blend-intenzív hangulaton keresztül, ügyesen kombinálva több CDJ keveréket. Válogatásai elsősorban kavicsos, kacskaringós és ritmikus minimalista hangzásokból állnak, amelyek elragadtatják és megmozgatják a táncosokat.

Justyn zenéjét olyan elismert előadók támogatják, mint a DVS1, Rødhåd, Nihad Tule, Kwartz, Pfirter, Setoac Mass, Justine Perry, Paula Koski, hogy csak néhányat említsünk.

NINA FARRINA

Nina Farrina a szlovák techno DJ-k legújabb generációjához tartozik. Főleg a 90-es és 2000-es évek techno klubhangzása ihlette. Stílusát a következőképpen írja le: "mocskos-csúcsidő-maximalista-pszichedelikus-hardgroove lélekkel".

A 3ever és a WAX klubbal együtt megalapította a CLIWAX klub rendezvénysorozatot, majd Prágába költözése után a NoRemorseRave és Bruxa rendezvényeket.

KRASZ ÁDÁM b2b NOIRNITE

A helyi támogatást a Műhely Adam Krasz és a Temporary Nites Noirnite adja, akik már számos alkalommal tökéletesítették b2b-fellépésüket. Játékstílusuk tökéletesen kiegyensúlyozza az egyiket és a másikat, így egyenletesen gördülő készleteik a klasszikus stílus és az újhullámos techno jó keveréke, számos kísérleti elemmel.

Jegyek: https://ra.co/events/1765172

Esemény a facebookon

A helyszín