A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Szabó Benedek és a Galaxisok

Szabó Benedek modorosságtól mentes, boldog-szomorú dalszövegeivel és a Galaxisokra keresztelt kísérő-zenekarával egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert, ami nem is csoda: a késő húszas éveiben járó dalszerző kíméletlen őszinteséggel boncolgatja saját, világban elfoglalt helyét, miközben azt is megénekli, hogy hibái ellenére, ez mégiscsak egy élhető és élvezhető hely. 

Szabó Benedek és a Galaxisok

Nagy- és kisvárosi éjszakák, házibulik, egyéjszakások, másnaposságok, nosztalgia, melankólia, alkalmi szétcsúszások: a Szabó Benedek és a Galaxisok két kiemelkedő közérzeti lemez anyagával tér vissza az A38 Hajóra, ahol idén tavasszal a csaknem teltházas tetőterasznak mutatta be a második album anyagát (szintén Hó Márton és a Jégkorszak társaságában), decemberben pedig a koncertteremben várja a budapesti közönséget. Mivel a zenekar nagyon keveset koncertezik a fővárosban, természetesen átfogó koncertprogrammal, vendégekkel és meglepetésekkel is készül a ritka alkalmak egyikére.

A zenekar tagjai
Szabó Benedek: ének, gitár
Sallai László: basszusgitár
Günsberger Ákos: gitár
Bradák Soma: dob

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.