Susie & the Pills, The California Nightmares

Susie & the Pills, The California Nightmares

Susie & the Pills, The California Nightmares
szeptember
10
szombat 20:00
Koncertterem

Susie & the Pills, The California Nightmares

  • Rock


Susie & the Pills

“Ő a laza gyerek, ő az, aki szabad, ő az, aki az álmaiban benne ragad…” Így kezdődik a self-titled dalunk refrénje, és nem véletlenül: négy barát vagyunk, akik benne ragadtak a gyerekkori álmukban, és alapítottak egy zenekart. A Susie & the Pills 2021. februárja óta létezik jelen felállásunkban és viszonylag ezen rövid idő alatt el is készítettük a Nortyx Hangstúdióban első nagylemezünket 12 dallal, egy stúdióklipet és egy teltházas klubkoncertünk alatt pedig egy koncertklipet is forgattunk.
Stílusunkra leginkább az alternatív rock illik, helyenként megfűszerezve punk, grunge és pszichedelikus elemekkel. Felléptünk már sokfelé Budapesten és vidéken is egyaránt, most pedig itt az ideje, hogy bevegyük az A38 színpadát is!

  


The California Nightmares

A The California Nightmares első nagylemezére közel 1 évet kellett várni. A pandémia okozta lezárásoknak köszönhetően volt ideje a zenekarnak újra gondolni a zenéjüket. Ennek eredménye lett a december elején megjelent „Into the Nightmares” címre keresztelt anyaguk, amely lezárja a srácok eddigi korszakát és utat enged egy újnak. A zenekar elhagyva a kezdeti surf punkos vonalukat egy keményebb irány felé indultak meg, mind hangzásilag, mind szövegileg egyaránt törekedve arra, hogy a rájuk jellemző energikus, fellépés
megmaradjon. Jelenleg új számokon dolgoznak a srácok, melyek közül biztosan el fog hangzani pár az este.

  

A helyszín