Superorganism (UK)

Superorganism (UK)

Superorganism (UK)
június
24
vasárnap 20:00
Koncertterem

Superorganism (UK)

  • Pop

Szuper-vidám zeneszínház sok kontinens vidámjainak együttműködésében, ahol tűzokádó delfinektől animált macskafejeken át a repülő szabadságszoborig minden van, leginkább pedig kiválóan dalolható számok és kollektív boldogság. Táncolni, tapsolni, mosolyogni fogsz velük!

Galéria

Superorganism (UK)

Ha egybegyúrjuk a videójátékok és a popkultúra elemeit és több kontinensről szedünk össze hozzá zenészeket, abból csak olyan vibráló végeredmény születhet, mint a Superorganism zenei és vizuális világa. A nyolctagú experimental pop formációnak legalább annyira izgalmas a története, mint a zenéje: a japán, angol, ausztrál és új-zélandi tagokból verbuválódott, jelenleg Londonban székelő zenekar egy Amerikában tanuló japán diáklányt talált a frontember szerepére. Így hozták létre azt a DIY-alapokra helyezett projektet, amelynek az indokolatlanság-faktora az egekbe hág, viszont pont ez teszi széppé.

Saját gyártású klipjeikben és vizuáljaikban tűzokádó delfinektől animált macskafejeken át a repülő szabadságszoborig számos pop art elem díszíti a feel good popdalokat, amelyeket természetesen elsősorban számítógépeken írnak meg. Első megjelenéseik már lemezszerződést és teltházas koncerteket hoztak számukra, felfigyelt rájuk Frank Ocean és a Vampire Weekend is, alakulásuk után egy évvel, idén márciusban pedig megjött a debütalbumuk is.

A cím nélküli lemez turnéján az animgif-űrhajú Budapestre is elhozza a Superorganism szivárványos világát, akik az A38 Hajón adják első magyarországi koncertjüket.

Galériák

  • Superorganism (UK)
    1

A helyszín

Liveurope

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...