Special Providence, Sunset

A hazai progresszív színtér zászlóshajójának októberben megjelent ötödik ’WILL’ című lemezének bemutató koncertje. Az estét a Sunset zenekar nyitja.

Special Providence

A zenekar 2004-es alakulása óta saját, műfaji korlátoktól mentes, dallamos és egyszerre energikus és egyedi zenéjének köszönhetően napjainkra a modern progresszív műfaj egyik legmeghatározóbb zenekara lett Európában és világszerte egyre komolyabb elismeréseket kap. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően az utóbbi évek során fellépői voltak számtalan neves külföldi fesztiválnak és bekerültek az európai progresszív szcéna körforgásába. Olyan világsztárokkal koncerteztek, turnéztak együtt mint a Dream Theater, Spock’s Beard, Haken, Beardfish, Pain of Salvation, Steve Hackett. 

                   
Felállás:
Kaltenecker Zsolt -  billentyűs hangszerek
Kertész Márton - gitár
Fehérvári Attila – bass
Markó Ádám – dobok

 

Sunset

A SUNSET "vegytiszta modern-metál". Mondhatni a "magyar While She Sleeps". Egyesek szerint pedig, a " magyar Subscribe". Bármit is jelentsenek ezek a jelzők, a zenekar 2013-tól folyamatosan turnézik határon innen és túl. Fellépett az ország szinte minden rock/metál zenekarával és melegítették már be a Papa Roach közönségét is. 2015-ben megjelent a magyar nyelvű "Szívroham" EP, amit 2017 elején követett a "We Are Eternity" című nagylemez, melyet teltház előtt mutattak be!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.