Sear Bliss, Rivers Ablaze, Warhymn (RO)

Sear Bliss, Rivers Ablaze, Warhymn (RO)

Sear Bliss, Rivers Ablaze, Warhymn (RO)
július
4
csütörtök 19:00
Tetőterasz

Sear Bliss, Rivers Ablaze, Warhymn (RO)

  • Metál

"Június 28-án jelenik meg legújabb, Heavenly Down címre fordított/keresztelt lemezünk. Ezt megünneplendő tartunk egy rendhagyó koncertet az A38 Tetőteraszán, ahol sok régi mellett néhány új dal is elhangzik majd.

Az eseményen lesz először megvásárolható az új lemez, valamint a hangverseny előtt és után közönségtalálkozó jelleggel lehetőség lesz elcsípni a zenekar tagjait egy kis beszélgetésre is.

Hogy a mélyen tisztelt közönség teljes körű élményben részesüljön, és elégedetten távozzon ezután a forró nyári esti program után, vendégeket is hívtunk. Ezúttal a Rivers Ablaze és a Warhymn (RO) fogja előttünk bemelegíteni a hangulatot és a táncolóizmokat."

Esemény a facebookon

Rivers Ablaze

A Rivers Ablaze Kertész Márton  gitáros (From The Sky, ex-Special Providence) kísérleti extrém metal projektje. A  dolog szólóprojektjeként indult 2019-ben, amikor a "Blood Canvas" című  debütáló lemez dalai íródtak. A szerzeményeket 2020 áprilisában vették  fel, majd Nagy András (Sear Bliss, Arkhé) felénekelte az albumot.  További zenészek, akik segítettek a lemez létrehozásában: Knapp Oszkár  (Wrong Side, Grizzly), Marek 'Ashok' Smerda (Cradle Of Filth) Zoltán  Cséry (Patché, Random Trip)  és Budai Béla (The Southern Oracle, The  Hellfreaks). A keverést és a masteringet Csobánczi Péter végezte a  TrashHill Stúdióban, a borítót pedig Sütő András álmodta meg,  Saly  Németh László festőművész festménye alapján. Az album először  digitálisan, 2020 októberében jelent meg, majd 2021 elején fizikai  formátumban is napvilágot látott a metal.hu kiadó gondozásában.

Galériák

  • Special Providence, Antares

    57

A helyszín