Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Saya Noé, Flanger Kids

Saya Noé, Flanger Kids

Saya Noé, Flanger Kids
július
15
csütörtök 20:00
Tetőterasz

Saya Noé, Flanger Kids

  • Pop

Saya Noé (azaz Kőrös Mimi), a Malaysiában felnőtt  énekesnő-dalszerző-producer 2020-ban tűnt fel a magyar zenei életben az  itthon ritkaságnak számító, angol nyelvű melankolikus/dark/alternatív  elektropop dalaival, melyek hangulata leginkább Billie Eilish, Olivia  Rodrigo vagy Lana Del Rey zenei világát idézi. Dalaira (főként a  Grammy-díjas Matt Lawrence producerrel készített Under The Riverre)  hamar külföldön is felfigyeltek: felkerült 20 európai rádió játszási  listájára, írt róla a neves IQ Magazine, a nap előadójává választották  az Europavox újságírói. Beválogatták a Budapest Showcase Hub programjába  és a HOTS Zenei Exportiroda ajánlólistájára egyaránt. Szürreális,  meghökkentő ötletekre építő klipjeit a brit Adam Grasso rendezi - a  legújabbat, mely az Iodine című dalra készült, 11 napon és 25 helyszínen  forgatták. Mindeközben ő Magyarország legsikeresebb zenei Twitch  streamere, 34 ezer nemzetközi követővel. Hazai bemutatkozásának évében a  járvány miatt alig-alig tudott koncertezni, zenekarával így első önálló  élő bemutatkozása lesz az A38 Tetőteraszán.
A koncerten  vendégként a Flanger Kids lép fel - Szczuka Panka és Gyarmati  Fanny szobaduója finom, éteri, vokális elektronikájával tűnt fel az  Electronic Beats tavalyi válogatáslemezén. Első EP-jük (Dreaming of a  Better World) Zságer Balázs kiadójánál, a Move Gently Recordsnál látott  napvilágot idén tavasszal.

A helyszín