Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

Russkaja (AT)

Russkaja (AT)

Russkaja (AT)
március
8
csütörtök 20:00
Koncertterem
  • Reggae
  • Világzene, Népzene

Magyarország kedvenc orosz-osztrák fesztiválzenekara, a Russkaja klubkoncerten mutatja be új lemezét a hazai rajongóknak az A38 Hajó Koncerttermében március 8-án. A magyar közönség általában fesztiválok színpadain találkozhat a zenekarral, de visszajáró vendégnek számítanak az A38-on is: ezúttal 9. alkalommal térnek vissza a Hajóra.

Esemény a facebookon

Russkaja (RU/A)

Az Ausztriában székelő orosz Russkaja új albuma, a Kosmopoliturbo címe magáért beszél: a zenekar úgy fogalmaz, hogy a mindent elsöprő kozmopolitanizmus soundtrackje a lemez. Országokon, nyelveken és kultúrákon átívelő üzeneteket hordoz, amit zeneileg megfogalmazhatunk úgy, mint “nagysebességű polka ska groove, virtuóz és mocskos gitárokra építve”.

Ehhez társulnak a gyönyörű hegedűszólamok, és az énekes, Georgij Alexandowitsch harsány bariton hangja, ami a Russkaja védjegyének számít a kezdetek óta. A Kosmopoliturbo továbbviszi azt, ami sikerre vitte a 2005-ös alakulásuk óta aktív és termékeny zenekart: turbopolkájuk nem ismer sem stílusbeli, sem gondolatbeli határokat.
Legutóbbi, 2013-as A38-koncertjük után testközelből, klubhangulatban tombolhatnak a rajongók az új dalokra és a régi kedvencekre.

Lemezek
Kosmopoliturbo, 2017
Peace, Love & Russian Roll, 2015
Energia!, 2013
Russian Voodoo, 2010
Kasatchok Superstar, 2008

Galériák

  • Russkaja
    1
  • Russkaja (AT) lemezbemutató koncert

    2013. április 20.

    44

A helyszín

Noises From The Neighborhood

Tíz év – Száz zenekar – Ezer élmény Kálmán Imre és Lehár Ferenc Bécsben, Gustav Mahler Budapesten – csupán három név a sok közül, amik azt bizonyítják, hogy...