Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Rumjacks (AU), LochNesz

Rumjacks (AU), LochNesz

Rumjacks (AU), LochNesz
október
6
szerda 20:00
Koncertterem

Rumjacks (AU), LochNesz

  • Punk
  • Rock
  • Világzene, Népzene


Legújabb albumával érkezik ismét Budapestre napjaink egyik legismertebb kocsmapunk zenekara, az ausztrál származású The Rumjacks kelta-rock-folk motívumokkal teremt valódi ír pub hangulatot október 6-án az A38 Hajón.

Márciusban megjelent Hestia c. albumuk - amely a családi tűzhely, a házas és családi élet görög istennője nevét viseli - a tradicionális folk erejét szívja magába és robbantja fel: sötét dallamok, kemény, karakán motívumok teszik teljessé. Az ötödik stúdióalbum már az új felállásban, Mike Rivkees frontemberrel készült, a bandatagok változatos hátterét vegyítve: a kelta pub-rock az ír perspektíva mellett amerikai, ausztrál és olasz hagyományokból táplálkozik, velük egészül ki.


A 2008-ban, Sydney-ben alakult Rumjacks napjainkra az egyik legnépszerűbb ausztrál kelta kocsmarockzenekarrá vált, fergeteges koncertjeiknek köszönhetően a műfaj egyik leggyorsabban felfutott zenekarának számítanak.

  

Az estet felvezeti a LochNesz, amely a kelta punk zenék legjobbjait, többek között a Dropkick Murphys, Flogging Molly, Real McKenzies, Alestorm  dalait játssza autentikusan skótdudán, harmonikán és bendzsón.

Galéria

A helyszín