Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink. Részletek

Rrose (Eaux - UK), Dork, Isu

Rrose (Eaux - UK), Dork, Isu

Rrose (Eaux - UK), Dork, Isu
március
14
szombat 23:30
Koncertterem

Rrose (Eaux - UK), Dork, Isu

  • Elektronikus

Sajnálattal tudatjuk, hogy a party egy későbbi időpontban fog megrendezésre kerülni. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

2011-ben Seth Horvitz, aki addig Sutekh néven volt aktív részese a nemzetközi szcénának fedezte fel művészi oldalának érzeki és nőies egyénét és felvette Marcel Duchamp francia festő által a body art korszakában használt Rrose művésznevet. A hétköznapi életben normális életet élő családapa ezzel egy csapásra megváltoztatta a techno rideg és ipari sztereotipiáit. Művei a body art szellemiségét követve dramatizálják a művészi nárcizmust és egy teljesen új és eredeti hangzásra törekednek. A jelen kor kortárs zenei előadói közül Rrose tagadhatatlanul az egyik legeredetibb alkotó. Ezt a 9 évet felülelő munkásságát koronázta meg első szerzői albuma, mely a olyan kollaborációkat követett, mint a Bob Ostertaggal közös moduláris experimental kísérlet, vagy az amerikai kortárs művésszel, Charlemagne Palestinennel közös 2 zongorán játszott kortárs komolyzenei megjelenés, illetve a mexikói James Tenney Rrose által újragondolt ambient átiratai.Negyedik albumhosszúságú megjelenése azonban az első valódi saját szerzői albuma. Valódi hybrid 21. századi tánczene, mely tökéletesen adaptálható a klubok világába is, de otthoni hallgatással jönnek elő a kifinomult részletek. 2017-ben már volt szerencsénk a Larmban egy rövid, de annál sűrűbb performanszhoz tőle. Idén márciusban egy hosszabb dj szettel tér vissza, ami biztosan az egyik legemlékezetesebb esemény lesz a 2020-as évben számunkra. Találkozunk a hajón!

Esemény a facebookon

A helyszín