Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

We DAAD Budapest - Roman Flügel, Crimson vs Imre Kiss, Tsu

We DAAD Budapest - Roman Flügel, Crimson vs Imre Kiss, Tsu

We DAAD Budapest - Roman Flügel, Crimson vs Imre Kiss, Tsu
november
5
péntek 23:30
Koncertterem

We DAAD Budapest - Roman Flügel, Crimson vs Imre Kiss, Tsu

  • Elektronikus

A nyári dádpusztai hangulatot nem tudjuk visszahozni, de talán megpróbálhatjuk felidézni együtt a Dóm legkedvesebb pillanatait ezzel a kis zenei finomsággal és a már-már fájóan hiányzó társaságotokkal.

ROMAN FLÜGEL

A németországi kortárs elektronikus zenei életről Flügel említése nélkül szinte lehetetlen lenne beszélni. 1993-ban, Jörn Wuttke mellett (akivel Flügel számos projektben együttműködött, olyan toplistás kiadványokat készítve többek közt, mint az Alter Ego vagy a Holy Garage) megalapította az Ongaku, a Klang Elektronik és a Playhouse kiadókat, melyek közül az utóbbi Isolée, Ricardo Villalobos és LoSoul ikonikus lemezeinek kiadásával vált legendássá. Lényegében új mércét állított az európai house és techno zene számára.

A sajtó által nonkonformistaként jellemzett, társai és a Running Back kiadó tulajdonosa, Gerd Janson által kaméleonhoz hasonlìtott Flügel zenéhez való hozzáállását nehéz behatárolni - amit ő maga örömmel fogad. “Szeretem a meglepetéseket! ”, mondja Flügel a DJ-zésről, “Ezért nehéz leírni, amit csinálok”. Olyan DJ-ként, aki a house és a techno széles spektrumából építkezik, szettjei helyszíntől, közönségtől és időponttól függően változnak; a változatosság az egyetlen àllandója. DJ, live előadó, producer, remixer és kiadótulajdonos. Ha úgy akarod, egy kaméleon széles színpalettával.

Producerként Flügel számos álnevet használt, és rengeteg sikeres kooperációban vett részt. Változatos és kifejező diszkográfiájával tartós kapcsolatokat alakított ki az elektronikus zene legelismertebb kiadóival és művészeivel.

Kiterjedt munkásságán kívül termékeny remixelő is. Ennek köszönhetően az elmúlt években olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Daniel Avery, Tuff City Kids, DJ Tennis, Sven Väth, DJ Hell és C.A.R, hogy csak néhányat említsünk.                  

Weboldal: https://budapest.daad.hu/hu/

 

 

Esemény a facebookon

A helyszín