Riddim Colony Lion's Way - lemezbemutató koncert

Micah Shemaiah, Dark Angel aka Mowty Mahlika, Yaadcore (JM)

Az idén 10 éves, fiatal veterán Riddim Colony büszkén mutatja be LION'S WAY című, 4. albumát április 29-én az A38 színpadán!

A zenekar frontembere, G.Ras addig Jamaikán tölti az idejét, gyűjti az ottani energiákat, melyet a többi jamaikai fellépő jóbaráttal együtt ad majd át nekünk ezen az izgalmas estén!
Amit az új lemezről tudni kell, hogy a műfajt minden oldalról megközelítve nagyon színes számok alkotják, de leginkább a roots járja át. Biztosan mindenkinek meglesz rajta a kedvenc száma, mint ahogy a zenekarból is mindenkinek más és más. Reméljük, várjátok már, hogy halljátok, mert mi már nagyon várjuk, hogy átadhassuk! :)

Program (hétköznapra való tekintettel pontos kezdéssel):

20:00 Selecta Yaadcore Music (JAM)
20:30 MICAH SHEMAIAH MUSIC (JAM)
Dark Angel aka Mowty Mahlika (JAM-UK)
21:30 Riddim Colony and friends
23:00 Selecta Yaadcore (JAM) - roots reggae party egyenesen Jamaikából!

Selecta Yaadcore amellett, hogy Protoje DJ-je, a jamaikai roots reggae klubok meghatározó szervezője és természetesen lemezlovasa.

Micah Shemaiah a tavalyi év egyik legizgalmasabb, újonnan felfedezett énekese a Jamaikai roots színtéren, akiből a közeljövőben biztosan világhírű eladóadó lesz.

Dark Angel a.k.a. Mowty Mahlika ahogy Londonban hívják, UK's Finest a sziget meghatározó reggae szereplője a maga érces hangjával, és fontos érdekesség, hogy az új Riddim Colony lemezen is vendégeskedik, nem csak élőben fog.

Természetesen a lemezt a helyszínen meg is lehet majd vásárolni, azt követően pedig online letölthető lesz.

ONE LOVE TO ONE AND ALL!!!

Riddim Colony

Magyarország első számú jamaikai stílusú és nyelvű reggae zenekara a műfaj széles skáláját játssza a legmélyebb roots-tól a legcsapatósabb dancehallig. 2005-ös indulásuk óta állandó fellépői lettek a legnagyobb budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, és rendszeresen játszanak külföldön, terjesztve a magyar reggae virtust. Védjegyükké vált a kirobbanó energiájú, mindenkit magával ragadó pozitív koncerthangulat, és a komoly mondanivaló közvetítése. A műfaj számos világnagyságával játszottak már egy színpadon, amely sok, külföldön sikeresebbnek mondható közreműködést eredményezett. 2009 nyarán a zenekar egész Kelet-Európából egyedüliként meghívást nyert európa vezető reggae fesztiváljára, a Rototom Sunsplash nagyszínpadára, és a reggae legnagyobbjai között bizonyított főműsoridőben nagy sikerrel. 2008-ban jelent meg első nagylemezük, de kislemezek, koncert DVD, riddim album, szóló-lemez és 2 másik album után idén már a negyedik nagylemezzel jelentkeznek a francia-szlovák Batelier Records támogatásával.

Tagok:
Gregory G.Ras – főének
Ritchey Dixon – gitár
Leslie 2 Long – basszus
don Miguel – dobok
Lumbi - billentyű
Krissy – billentyű, vokál
Eden – vokál

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.