Richard Zalai, Museless (CAT/ES)

Richard Zalai, Museless (CAT/ES)

Richard Zalai, Museless (CAT/ES)
október
22
szombat 20:30
orr stúdió

Richard Zalai, Museless (CAT/ES)

  • Elektronikus

RICHARD ZALAI
Zalai Richárd Balázs magyar zenész, producer Budapestről, Magyarországról.

Mestere a dermesztő, atmoszférikus hangulatok megteremtésének.
Multiinstrumentalistaként könnyedén kormányoz az összetett hangzások között. Többnyire downtempo, ambient és modern klasszikus alapokra építve belső utazásra hívja a hallgatót.

A legjobb magyar zenei blog szerint: „Richard harmóniák és hangszerek tömkelegével hoz létre olyan összetett zenei jelenséget, mint a szivárvány a természetben.”
Eklektikus zenei ízlése lehetővé teszi számára, hogy hatalmas texturális hangzásvilágot hozzon létre, amely ötvözi a vintage elemeket és a modern benyomásokat.
Az első EP-t 2021-ben adta ki a nieko nevű brit kiadó.

  

MUSELESS
A Museless-ről beszélni egyet jelent a barcelonai elektronikus színtér valóságáról beszélni. Olyan nagy fesztiválokon való fellépésekkel a háta mögött, mint a Primavera Sound, a Sonar vagy a VIDA Fesztivál, az amerikai SXSW, a holland Eurosonic, a francia MaMa, az olasz Arezzo Waves vagy az angol Focus Wales, Museless igazán erőteljes előadást mutat be minden színpadon, amire csak fellép. A „Gray Boy” (2016) első EP-vel, a „Dichotomic History” című első albummal (Luup Records, 2017) és legújabb lemezével, a „Synthesis de Novo II”-vel Museless-nek sikerült pozicionálnia magát egy nagy elvárású zenei szcénában. Most visszatér egy új albummal, a "Synthesis of Novo II"-vel, hogy bebizonyítsa, univerzumának nincs vége, mivel folyamatosan tágul és új tájakat rajzol.

  

Az esemény a Liveurope támogatásával valósul meg.
Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...

Electrosessions