Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Új időpont: Platon Karataev

Új időpont: Platon Karataev

Új időpont: Platon Karataev
május
7
péntek 20:00
Koncertterem

Új időpont: Platon Karataev

  • Indie
  • Rock

A Lev Tolsztoj karakterről elnevezett kitűnő zenekar ezúttal pótolja nagyszabású koncertjét. Az Atoms számai mellett új dalok is elhangzanak majd. 


Platon Karataev

  

A Platon Karataev áprilisban adja ki második, Atoms c. nagylemezét. Az  új album bár hangzásban eltávolodik az első lemez számaitól, ugyanabból  a magból építkezik. A dalok a zsibbadást, a lebegést és a dermedtséget  járják körül, hiszen Pilinszky szavaival élve, mindannyian didergő  atomok vagyunk. A Platon Karataev első single-je, az 'Elevator' 2017-ben  a német és angol Spotify viral listákon is előkelő helyet ért el, első  lemezük, a 'For Her' dalait pedig közel 4 milliószor stream-elték a  Spotify-on, főleg Németországól, Angliából és Amerikából.

Balla Gergely - gitár, ének
Czakó-Kuraly Sebestyén - gitár, ének
Bradák Soma - dob
Sallai László - basszusgitár

  

Linkek

Galériák

  • Platon Karataev, Hello Hurricane

    39

A helyszín