Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Pinpilinpussies (LivEurope, ES)

Pinpilinpussies (LivEurope, ES)

Pinpilinpussies (LivEurope, ES)
november
13
szombat 19:30
orr stúdió

Pinpilinpussies (LivEurope, ES)

  • Pop
  • Punk
  • Rock

Raquel és Ane két gyors, nyugtalan és szenvedélyes elme, amelyek sokkal többet osztanak, mint a zene iránti szeretet. Egy cél kötötte össze őket: "Havonta legalább egy koncert."

Amikor 2019 februárjában digitálisan megjelent a "80 / B", első saját kiadású EP-jük, menetrendje nemcsak jóváhagyta a célt, de messze meg is haladta azt. A Pinpilinpussies élő koncertjei sorháztak Barcelona szinte minden klubjában, Katalónia és Euskadi zugaiba, és megosztották a színpadot olyan zenekarok sokaságával, akiknek egyelőre nem sikerült elvinniük rajongásuk Courtney Barnett iránt. És így határozzák meg magukat: «Rollo Lo-Fi. Hol Sleater-Kinney, hol Bikini Kill, de hidegebb. Dobj be egy kis Courtney Barnettet. Garage-pop poszt-punk hozzáállással. Dalok pogózáshoz és gyönyörű balladák. Nyers hangzás és hasonló jók! "

A helyszín

orr stúdió