A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Beatz x Poe’s: Borsos Bence, Goulasch, Saiid

Beatz x Poe’s: Borsos Bence, Goulasch, Saiid

Beatz x Poe’s: Borsos Bence, Goulasch, Saiid
szeptember
29
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poe’s: Borsos Bence, Goulasch, Saiid

Borsos Bence slammer. A tengerjáró hajók legjobb Steven Segalja, ő maga az úszó erőd, aki testén is önmagát hordja ruha helyett. A delirium tremens jár belé aludni, szövegei egyszerűen csak: őszinték.

Gergály Norbert Goulasch - slamköltő, rapper, a Slow Village tagja. A legszakállasabb óriásbébi Lazaegerszeg főfaluból és környékéről, onnan hozta magával a babakék és figyelemzavaros eget. Igazi flowjedi, az előnyt hátrányból kovácsolja.

Süveg Márk Saiid – rapper, slammer, father. A ritmus, a rím és a rap kezdőbetűinek ösztönös istensége, az Országos Slam Poetry Bajnokság történetének első és második elsőhelyezettje, a rendőrmentes kóser ételek konyhafőnöke, akkezdet phia.

Csider István Zoltán költő, slammer, rapper. Szövegeit többek között az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút közölte. Első könyve, a Rendrakás 2015 novemberében jelent meg a Magvetőnél. A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztője.

Pion István költő, slammer, újságíró. Első verseskötete Atlasz bírja címmel jelent meg 2013-ban a Helikon kiadónál. Amatőr színész, a Saul fia mellett játszott több kis- és nagyjátékfilmben is. 

A szövegeket DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar dallamaira helyezik az est fellépői.

A zenekar tagjai:
Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok   

Az est élőközvetítése itt: https://youtu.be/W-U6m8fJ1ZU


A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér