A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Beatz x Poe’s - Ughy Szabina, Sirokai Mátyás, Székely Szabolcs

Beatz x Poe’s - Ughy Szabina, Sirokai Mátyás, Székely Szabolcs

Beatz x Poe’s - Ughy Szabina, Sirokai Mátyás, Székely Szabolcs
július
14
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poe’s - Ughy Szabina, Sirokai Mátyás, Székely Szabolcs

A költészet felé hajlik július 14-én a PIM az A38 Hajón spoken word-estje. A Beatz x Poe's  vendégei Ughy Szabina, Sirokai Mátyás és Székely Szabolcs. A program ingyenes, a részvétel regisztrációhoz kötött. 

Ughy Szabina költő, kritikus, a kétezres évek közepétől kezdve publikál a legkülönfélébb folyóiratokban. Magával ragadó képi világ, meditatív líra jellemzi költészetét - néhol narratív motívumokkal. Külső protézis és Séták a peremvidéken címmel jelentek meg verseskötetei, első prózája A gránátalma ízei címmel 2018-ban látott napvilágot.

Sirokai Mátyás költő, zenész. Legújabb verseskötete Lomboldal címmel jelent meg a költészet napján a Jelenkor gondozásában. Új könyve két korábbi kötetének (A beat tanúinak könyve és A káprázatbeliekhez) folytatásaként is olvasható - együtt kozmikus trilógiává állnak össze.

Székely Szabolcs költő, 2001 óta közöl verseket, Kilenc másodperc reggelente című kötete 2005-ben jelent meg. Emellett napvilágot láttak dráma- és versfordításai portugálból.  

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán és Pion István. 

Az ő szövegeik mögé tesznek zenét a sorozat rezidensei: DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Baki József - dobok

Galéria

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér