A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Beatz x Poe’s: Kövi, Napherceg, Gege

Beatz x Poe’s: Kövi, Napherceg, Gege

Beatz x Poe’s: Kövi, Napherceg, Gege
január
14
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poe’s: Kövi, Napherceg, Gege

Szójátékok, intertextusok, pécsi vibe - január 14-én újra jelentkezik a Petőfi Irodalmi Múzeummal közös spoken word-sorozatunk, melynek vendégei:

Kövér András Kövi – slammer, punkrocker. A pécsi idegenvezetők legpatriótább zenésze, a helyi slamközösségért és a családi fenntarthatóságért felelős gitáros, a költészet és a rock & roll unokaöccse, a legegyenesebb és legvidámabb aputestű óriásbébi.

Tengler Gergely Napherceg – slamköltő, zenész, performer. Pécs vezető slammere, akit vakon követsz, és mindent elhiszel neki, pedig egy szavát sem érted. A Sétálok Klubjának emblematikus tagja, szociálisan nagyon érzékeny.

Sára Gergely Gege – költő, slammer, rapper. A Ki Mit Tube rímbiózis-szökevénye, a trapszcéna Móricz Zsigmondja, civilben rímügyi államtitkárszerető. Bölcsész, amikor először ment magyar irodalomból hospitálni, flesseltek a gyerekek.

Az ő szövegeik mögé tesznek zenét a sorozat rezidensei, a Tilos Rádióból ismert DJ Lee n’gum, és az ATMO zenekar.

Az ATMO tagjai:

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Fekecs Ákos - dobok

Sorozatszerkesztők: Pion István, Csider István Zoltán


Galéria

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér