Spoken Word - Dékány, Horváth, Laboda, ATMO, DJ Lee n'gum

Spoken Word - Dékány, Horváth, Laboda, ATMO, DJ Lee n'gum

Spoken Word - Dékány, Horváth, Laboda, ATMO, DJ Lee n'gum
szeptember
17
kedd 20:00
Tetőterasz

Spoken Word - Dékány, Horváth, Laboda, ATMO, DJ Lee n'gum

Ősszel is folytatódnak a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó irodalmi-zenei crossover programjai! A széria négy különböző tematikáinak egyike a Spoken Word, mely eseményeken DJ Lee n'gum és PIM az A38 Hajón sorozat rezidens zenekara, az ATMO adnak zenei alapot a meghívott vendégek mögé.

Ezen az estén velünk tartanak:

Dékány Niki színész, költő, slammer, a Démon. Felvidék legjobb párkányi pultosa, a zárt magánhangzók aranyszájú Szent Jánosnéja, nem mellesleg a hajnalok királynője. Tehetségét Istentől kapta, ez kétségtelen, és ezt a tehetséget használja is: megnevettet, elgondolkodtat, megsirat. És még az is lehet, hogy énekel.

Horváth Kristóf-“Színész Bob” slammer, színész, a Bajnok. A hátrányos helyzetűek udvari költője, a szavak ritmusának verhetetlen cigánykártyása, de ő csak a füleses csávó abból az AKPH-klipből. Nélküle a magyar slam poetry nem lenne az, ami. Színpadként mindent el tud képzelni, és ha színpadon áll, mindent el tudsz róla képzelni.

Laboda Róbert költő, slammer, rendező, a Tanár. Felvidéki ő is, a legjobb jó palóc az Ipoly völgyének jobb oldalán. A popkultúra füleki minnesängere, de igazából az alapiskolai tanítók Elon Muskja. Komolyságát nem lehet komolyan venni, punchline-jain először nevetsz, aztán elszégyelled magad, mert igazából sírnod kellene.

Az ő soraik mögé tesz ütemeket Lee n'gum és a jammelésben verhetetlen ATMO. A zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Fekecs Ákos - dobok


Az este szerkesztő-szervezői Pion István és Csider István Zoltán.

A helyszín