Kortársak zenei kísérettel: Végh Attila

Kortársak zenei kísérettel: Végh Attila

Kortársak zenei kísérettel: Végh Attila
január
28
kedd 20:00
kiállítótér

Kortársak zenei kísérettel: Végh Attila

Futball és Iliász, avagy hogy érezné magát ma Nietzsche, Rilke, a szfinx  és a párduc? Versek, esszék, dumák: Végh Attila a Petőfi Irodalmi  Múzeum és az A38 Hajó kortárs szerzőket bemutató sorozatának vendége  január 28-án. A József Attila-díjas költővel Horváth László Imre  beszélget.

Végh Attila író, költő, filozófus. Novellái,  tanulmányai és versei mellett jelent már meg természetfotó-albuma,  valamint dokumentumfilmet is rendezett A rejtőzködő természet címmel.  Legújabb kötete, az esszéket összefogó Sárkányfüves könyv 2019-ben  jelent meg, melynek fülszövege szerint a szerzője olyan lélekvezető  szeretne lenni, aki az élet erdejében a tisztást keresve sem marad  érdektelen a rengeteg iránt.

Január 28-án terítékre kerül az új  könyv mellett A görög dráma esszészótára is, de a régi versekből,  novellákból sem lesz hiány. Az esthez az ATMO zenekar nyújt zenei  kíséretet.

A zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Fekecs Ákos - dobok  

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér