PIM az A38 Hajón: Horváth László Imre, Regős Mátyás  vendégek

PIM az A38 Hajón: Horváth László Imre, Regős Mátyás vendégek

PIM az A38 Hajón: Horváth László Imre, Regős Mátyás  vendégek
július
23
kedd 20:00
kiállítótér

PIM az A38 Hajón: Horváth László Imre, Regős Mátyás vendégek

Újabb kortárs szerzőt ismerhetünk meg a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó  nyári crossover sorozatában; Horváth László Imre lesz a vendégünk július 23-án, akivel Regős Mátyás beszélget, Fehérvári Péter felolvasásaival és az ATMO zenéjével kísérve. Az este fókuszában az íróként és költőként is aktív szerző eddigi munkássága lesz: Horváth ezidáig négy regényt és két verseskötetet publikált, civil minőségében pedig az Előretolt Helyőrség Íróakadémia oktatója, szerkesztője. Jártas tehát az irodalom minden szegletében, maga is számos eseményen vett már részt moderátorként és szerkesztőként.

Általában ő kérdez más alkotókat, így érett már egy olyan alkalom, amikor szerzői minőségében lép színpadra egy kortárs irodalmi esten. Műveiből Fehérvári Péter színész olvas majd fel, a zenei fel-és levezetésről pedig a sorozat rezidens zenekara, az ATMO gondoskodik.

A zenekar tagjai: 

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Fekecs Ákos - dobok  

Esemény a facebookon

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...