Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Deck az A38 Hajón: Bakos Gyöngyi, Halász Rita, 30fok árnyékban

Deck az A38 Hajón: Bakos Gyöngyi, Halász Rita, 30fok árnyékban

Deck az A38 Hajón: Bakos Gyöngyi, Halász Rita, 30fok árnyékban
február
23
kedd 17:00
kiállítótér

Deck az A38 Hajón: Bakos Gyöngyi, Halász Rita, 30fok árnyékban

A Deck-széria februári állomásában Bakos Gyöngyi és Halász Rita frisskötetes írók, valamint a 30fok árnyékban zenekar mutatkozik be. Az est az A38 Youtube-csatornáján követhető február 23-án 8 órakor:

Stream: https://youtu.be/Ie_2PKD_1WM

Bakos Gyöngyi író, debütkötete tavaly ősszel jelent meg Nyolcszász utca gyalog címmel, amelyben az otthonmaradás időszakában is mozgásban tartja az olvasókat. A kisregényben a címhez hűen közel nyolcszáz konkrét utcanév jelenik meg olyan városokból, mint  Párizs, Budapest és Prága és Stockholm – a városrészletek egyúttal epizódok is a fiatal főhős felnőtté válásának folyamatából.

Halász Rita író, művésszettörténész és a Szépművészeti Múzeum dolgozója. 2017-től rendszeresen publikál többek között olyan irodalmi folyóiratokban, mint az Alföld, Élet és Irodalom vagy a Jelenkor. Első regénye Mély levegő címmel jelent meg 2020 októberében, amelyben kíméletlenül realisztikus módon dolgozza fel egy  és ezzel együtt sok más  zátonyra futott házasság történetét.

A 30fok árnyékban zenekar kreatív, művészetekért rajongó fiatalokból áll. Mind a hat tagját különböző zenei stílusok mozgatják meg, ami kihat dalaikra is, hangzásuk hol a pop-rock, hol jazz vagy épp az alternatív folk vonalán mozog. Szerves részét képezi zenéjüknek az improvizáció is, ami hol kötöttebb, hol teljesen szabad módon tölti ki a dalaikat. Szövegeiket magyar nyelven írják, élethelyzeteket, érzéseket és tapasztalatokat dolgoznak fel bennük. Tavaly két tehetségkutatóban is részt vettek, illetve bejutottak a Hangfoglaló döntőjébe. 

A zenekar tagjai:

Pásztor Csilla - ének

Herendi Botond - gitár

Török Bettina - basszusgitár

Báthory Boglárka - szaxofon

Siklósi Árpád Gellért - harsona

Tóth Pál Benedek - dob

Az eseményt színesítő kivetítésről DJ Lee n'gum gondoskodik, közreműködik Jaskó Bálint színművész. A program szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa.


#A38GoesOnline #A38Live Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín