A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Deck - Fedélzeten az új arcok - Borda Réka, Bordás Máté, Cataflamingo

Deck - Fedélzeten az új arcok - Borda Réka, Bordás Máté, Cataflamingo

Deck - Fedélzeten az új arcok - Borda Réka, Bordás Máté, Cataflamingo
október
20
kedd 20:00
kiállítótér

Deck - Fedélzeten az új arcok - Borda Réka, Bordás Máté, Cataflamingo

Egy  art-rock quartet és két fiatal irodalmár érkezik a Kiállítótérbe  október 20-án, a Deck-széria vendégei Borda Réka, Bordás Máté és a Cataflamingo. A crossover est ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.


Borda  Réka, szegedi író, költő, fordító, a Fiatal Írók Szövetsége tagja. Első  kötete 2017-ben jelent meg Hoax címen, első mesekönyve várhatóan karácsonykor lát napvilágot. Bordás Máté magyar-német szakos leendő  tanár, aki az írás mellett műfordítással és zenével is foglalkozik. A Versum és a Rost szerkesztője. Első kötete Egy völgy elárasztása címmel  jelent meg a Napkút Kiadónál 2020-ban.

A Kikeltető Tehetségkutató  6. évadának díjazottja a rockzenei svungot és a jazzes pszichedeliát  ötvöző Cataflamingo zenekar. Első lemezük 2020 őszére várhatok,  dalaikban megtestesül a budapesti alterkocsmák spleenje és a vrindávani  bhajanok eksztázisa.

Az esemény vizuális elemeiről DJ Lee n'gum  gondoskodik, a program szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és  Szente Anita, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa.

Közreműködik Jaskó Bálint színművész.

Fontos információk
A  Hajóra érkezéskor érintkezésmentes lázmérést végzünk, magas  testhőmérséklet esetén nem áll módunkban beengedni senkit. Kérünk  benneteket, viseljetek maszkot, ügyeljetek arra, hogy megfelelően  takarja az orrotokat és a szátokat is. Érkezéskor mossatok alaposan  kezet, használjátok a kihelyezett fertőtlenítőket, ezeket a ruhatárnál,  valamint az étterem előterében találjátok. Ha tehetitek, fizessetek  kártyával, figyeljetek az általános higiéniára. Köszönjük az  együttműködéseteket, érezzétek jól magatokat!


Galéria

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér